O2i

Hvordan å annonsere en bedrift i en avis

Selv med så mange bedrifter å utnytte kraften av internett for sine markedsføringskampanjer, er den tradisjonelle metoden med å legge inn en annonse i aviser fortsatt en av de beste markedsføring strategier tilgjengelig. Millioner av mennesker fortsatt avhengig av avisen å få sine fyll de siste nyhetene og legge inn dine bedriftsannonser i disse publikasjonene er fortsatt et levedyktig alternativ for markedsføring. Faktisk er annonsering i ulike aviser langt mer kostnadseffektivt enn før på grunn av Internett og TV er de primære markedsføring medier nå.

  • Opprette annonsen. Det første trinnet i å få en annonse postet i ulike aviser skaper annonsen skal legges inn. Ja, kan du sannsynligvis gå for en enkel annonse fremme din virksomhet og produktet eller tjenesten du tilbyr. Men hvis du virkelig ønsker å fange din markedet og bygge en merkevare, så vil du kanskje å investere litt mer innsats, tid og penger i å skape en annonse som er mer visuelt og intellektuelt tiltrekkende. Først av, starter med en stor kopi. Store annonsering selskaper investerer i store tekstforfattere for stor kopi er selve livsnerven i reklame. Start med en kraftig hooking uttalelse til fange oppmerksomheten til leseren. Følge det opp med en godt gjennomtenkt av og logisk innhold. Kort, lett å lese, og fengende innhold vil være det du trenger. For å øke effektiviteten av kopien, kaste inn et par bilder i mix. Kontroller at bildene er relevante for kopien eller produktet du annonserer. Ikke glem å ta med din logo og merkevare i annonsen også. Vurdere å ansette fagfolk til å gjøre jobben for deg, spesielt hvis du ikke er veldig godt bevandret i reklame og visuell markedsføring.
  • Forskning på ulike publikasjoner. Når annonsen er ferdig, er det på tide å speide etter den perfekte aviser å kjøre reklame kampanje. Se på alle de store avisene først. Ta oppmerksom på deres abonnement og lesertall base. Dette er den viktigste fasett når de bestemmer seg hvilke aviser å kjøre kampanjen med. Aviser med en stor leserkrets base er alltid den mest foretrukne siden du kan ha din annonse nå flere mennesker likevel, disse publikasjonene kan kreve en premie for å kjøre annonsen. Noen aviser kan ha en mindre leserkrets base, men mer spesialiserte og målrettet i forhold til demografi og areal. I alle fall lage en liste over aviser å ta kontakt og spørre basert på markedet de kan utsette annonsen.
  • Forhøre seg med hver avis. Kontakte hver avis på listen din, og spørre om deres priser. Annonsering priser vil være avhengig av størrelsen på annonsen, frekvensen eller perioden av annonsekampanjen, og der annonsen skal plasseres. Velger en annonsekampanje for en lang varighet kan være litt billigere enn å gå med korte. Vurdere priser hver publikasjon gir deg og bestemme hvilke aviser for å kjøre med.

Under og etter kampanjen

Hvordan å annonsere en bedrift i en avis. Forskning på ulike publikasjoner.
Hvordan å annonsere en bedrift i en avis. Forskning på ulike publikasjoner.

Under og etter kampanjen, sørg for å spørre kundene om hvordan de var i stand til å finne ut om selskapet. Hvis de sier at det var på grunn av avisannonse, så vet du at hele kampanjen fungerer. Du kan kanskje bestemme seg for å forlenge annonsekampanje eller starte en ny.