O2i

Hvordan å åpne en virksomhet kontor i london

London er sentrum for handel i England

London er sentrum for handel i England, og er en inngangsport til resten av EU. Sette opp et kontor i London er en god beslutning hvis du ønsker å utvide ikke bare i England, men i andre europeiske land også. Før du åpner en virksomhet kontor i London, bør du vurdere disse faktorene for å hjelpe deg å vurdere om dette er rett tid for deg å starte eller utvide virksomheten til London.

Hvordan å åpne en virksomhet kontor i london. Bestemme hva slags virksomhet du skal etablere i London.
Hvordan å åpne en virksomhet kontor i london. Bestemme hva slags virksomhet du skal etablere i London.

  1. Bestemme hva slags virksomhet du skal etablere i London. Ditt kontor vil avhenge av formålet med virksomheten. Det finnes linjer med bedrifter som trenger å ligge innenfor byens forretningsområde, mens det er noen som kan blomstre selv i forstaden. Arten av virksomheten vil også bestemme størrelsen på kontorlokaler, antall personell du vil leie, og deres kvalifikasjoner, blant annet.
  2. Leie tjenester av en advokat for å hjelpe deg å etablere din bedrift. Advokaten vil hjelpe deg med å forberede de juridiske kravene og kan også gi notarius tjenester. Dette er spesielt nyttig hvis du ikke er en lokal innbygger. Mens du ennå ikke har funnet en permanent kontorlokaler, kan du også be advokat for å gjøre bruk av sin kontoradresse i dokumentene bare så behandlingen av din bedrift registrering ikke vil bli forsinket. Du kan endre kontoradresse senere når du allerede har din egen kontoradresse.
  3. Finne passende kontorlokaler. Leie bolig i hjertet av byen er dyrere enn eiendommer i forstaden, så det er opp til deg å bestemme om du vil ha kontoret innenfor eller utenfor byen. Ta hensyn til fordelene av å være nær kundene dine, spesielt hvis bedriften har produktet levering eller dine ansatte trenger å betjene kunder på stedet. Også bestemme om du vil ha en kontorplass nær det sentrale forretningsstrøket, eller bør det være i nærheten av skoler eller boligområder.
  4. Fullfør de juridiske kravene for å etablere virksomheten din kontor. Du trenger å få skjemaene som skal gjøres fra Companies House, som er regjeringens kontor med ansvar for å ha virksomheter registrert i Storbritannia. Du må identifisere bedriftens navn, kontoradresse, navnene på bedriftens styre, og sertifisering at selskapet vil være i samsvar med de regler og forskrifter gitt av aksjeloven. Klargjør Memorandum of Association, som inneholder selskapets navn og forretningsadresse, samt omløpsmidler og gjeld i selskapet. Din advokat vil hjelpe deg å forberede dette dokumentet. Bortsett fra dette, må du også forberede vedtektene av din bedrift, som gir den primære og sekundære formål i virksomheten din.
  5. Utleie kontorpersonalet. Velg kvalifiserte og kompetente mennesker med et positivt syn på livet og er pålitelige. For svært tekniske stillinger, er det best å velge de som allerede har tidligere erfaring i samme bransje. For entry-level posisjoner, kan du ansette unge folk som er villige til å lære og arbeide under tilsyn.