O2i

Hvordan å designe en Podiatry kontor

De fleste Fotpleie er engasjert i privat praksis

De fleste Fotpleie er engasjert i privat praksis, men hjemme kan også foreta kontortid på sykehuset. Hvis du er en podiatrist, designe ditt eget kontor er svært viktig siden du trenger for å lage et kontor som er bidrar til yrket, fylt med alle nødvendige fasiliteter, og som vil holde pasientene komfortabel og glad. Her er hvordan.

  • Venterom. Først av alt bør den fremre delen av kontoret bli tildelt som plass for å vente. Venterommet må være store nok til å romme den vanlige antall pasienter som legen har. Vanligvis, jo større venterommet, jo bedre. Større venterom tillate mer luft i, og gjøre pasientene mer behagelig. Sørg for at venterommet er utstyrt med svært komfortable stoler som vil gjøre pasientene føler seg hjemme. Legg foten hviler, hvis nødvendig. Tross alt, er det podiatry kontor.
  • Motvirke. Også legge til en teller på lenger enden av rommet, nær hall som fører til de andre rommene i kontoret. I telleren, vil sekretær bo. Telleren skal ha arkivskap og kontorrekvisita tilgjengelig til alle tider. Telleren bør også ha en bank av datamaskiner der sekretær kan hjelpe organisere timeplanen for pasientene. Datamaskinene skal være sikret og bør sikkerhetskopieres, siden du vil også bruke datamaskiner for lagring av pasientdata.
  • Entertainment. Legg i en liten bit av underholdning på kontoret ved å installere en TV-skjerm eller lyd system på kontoret. Sørg for at du bare spiller rolig musikk, eller at fjernsynet er holdt på et behagelig volum. Du bør også legge til et par kaffebord og bokhyller. Sørge for at det blir oppdatert magasiner på kontoret, slik at pasientene kan lese gjennom noe mens du venter på deres tur hos legen. Hvis det er mulig, også legge til en tabell for kaffetrakter, slik at du og dine pasienter kan ha noe å drikke mens du venter.
  • Eksamen rom. Eksamenslokalet skal være tilgjengelig bare ved å passere ved siden av telleren. Dette vil gi sekretær til å nøye overvåke hvem som kommer inn på eksamen rommet, og når eksamen rommet er tomt og tilgjengelig. Sørg for at eksamen rom har rikelig med lys, slik at Fotpleie kan gjennomføre eksamen grundig. Også sørge for at eksamen er innredet med muntre farger. Den siste tingen som du ønsker er å gjøre pasienten ubehagelig mens som undersøkes.
  • Kirurgi rom. Lengst borte delen av kontorplass, kan du plassere kirurgi rom. Operasjonen rom bør være lengst fra folk som mulig, siden du trenger kirurgi området for å være fri fra alle typer støy og forstyrrelser. De fleste pasientene også ønsker ikke å se operasjonen området umiddelbart, og føler roligere når operasjonen rommet er langt unna.


Hvordan å designe en podiatry kontor. De fleste fotpleie er engasjert i privat praksis.
Hvordan å designe en podiatry kontor. De fleste fotpleie er engasjert i privat praksis.

Med dette i tankene, bør designe din egen Podiatry kontor være enkelt. Med et godt utviklet podiatry kontor, bør legen være i stand til å fungere effektivt, samtidig som pasientene rolig.