O2i

Hvordan å donere barneleker

Det gir deg en god følelse når du kan gjøre noen glad selv med en enkel gave. Samle inn og donere barneleker til mindre heldige barn er en måte å dele din glede og satt smilene på ansiktene til barna som vil motta disse lekene. Du kan sende lekene til barnas sykehusavdelinger, til veldedige organisasjoner og lokale organisasjoner og til de organisasjoner som trenger leker for distribusjon til ulike affiliate organisasjoner.

  1. Samle leker som barna har vokst. Du kan sende dem til barnas fløyen av et lokalt sykehus eller instituttet for unge kreftpasienter. De er alltid behov for gode leker for å holde syke barn glade og gi dem trøst og gjøre dem glemme sin sykdom.
  2. Kjøpe leker fra hver måned og donere dem til en nasjonal organisasjon. The Ronald McDonald Foundation ber vanligvis for leketøy donasjoner tidlig slik at de får tid til å fordele lekene i jula.
  3. Sjekk med din lokale kirkelige organisasjoner om de kjører en donasjon stasjon for mat, leker og klær. Mesteparten av tiden de har en av disse stasjonene i løpet av ferien. Du kan begynne å samle leker i starten av året, og donere samlingen din i løpet av det siste kvartalet.
  4. Pass på at lekene du donere er rene, komplett og trygt å bruke av svært små barn, og de er i skolepliktig alder. Sjekk Goodwill hjemmeside og følge deres retningslinjer for donasjon aksept.
  5. Lag en liste over dine favoritt veldedighetsorganisasjoner. Disse non-profit organisasjoner vil sikkert gjerne imot leketøy donasjoner. De fleste av disse veldedige håndtere mange barn i alle aldre og etnisitet, og de er alltid på utkikk etter donorer. Leker er svært viktig til veldedige organisasjoner som disse kan roe og trøste barn og holde dem med selskap. Du kan også sjekke med dem for å spørre hvilke typer leker de vanligvis trenger.
  6. Lag en liste over hjemløse, barnehjem og barnevern etater og spør hvordan du kan donere leker til dem. Disse etatene vanligvis avhenge donasjoner for finansiering og kjøpe leker kan tappe sine små ressurser. Hvis du har masse leker å donere, dele dem blant disse organisasjonene slik at du kan spre hurrarop til mange flere barn.
  7. Lagre disse lekene som følger med et kjøp som salgsfremmende elementer. De kan komme godt med. Inkludere dem i dine stash av leker. Oppfordre barna og andre familiemedlemmer til å ta vare på sine leker og legge dem til din stash når de ikke lenger ønsker å spille med dem. Ta med deg barnet når du gjør ditt bidrag slik at han kan føle hvordan det er å donere ting som kan gjøre andre barn glade.
  8. Ikke vent for helligdager for å gjøre ditt leketøy donasjon. Spre goodwill hele året, og donere leker som helst på året.

Hvordan å donere barneleker. Samle leker som barna har vokst.
Hvordan å donere barneleker. Samle leker som barna har vokst.

Pass på at lekene du kommer til å donere er fortsatt funksjonell, og alle deler er fortsatt intakt når du donere brukte leker. Hvis du kjøper leker i bulk for donasjon, sørg for at de er pedagogisk, trygg og vil ikke utgjøre noen fare for barn. Har en rekke leker som passer for alle aldre. Spør alltid om kvittering, slik at du kan kreve noen skattefradrag for dine donasjoner.