O2i

Hvordan å drapere en massasje klient ordentlig

Licensed Massasje terapeuter (LMKs) overholde og følge loven om drapering en klient under en massasje. En drapere kan være alt fra et ark til et håndkle. Dette er nødvendig for å beskytte både den terapeut og klienten. Med mindre en oppriktig og ekte tillit har blitt etablert mellom begge parter, vil det lover en terapeut godt å observere denne loven til enhver tid.

Hvordan å drapere en massasje klient ordentlig. Dekke kundens hele kroppen.
Hvordan å drapere en massasje klient ordentlig. Dekke kundens hele kroppen.

Nå drapering ikke bare la klienten ligge ned dekket med et laken. Drapering er en ferdighet og består av varierende teknikker slik at ingenting sensitive er utsatt mens en massasje pågår.

Når klienten er mørbanket forsiden ned på massasje matte, her er hvordan å drapere din massasje klient skikkelig:

  1. Spør kunden om hun foretrekker et håndkle eller et ark. Sørg for at disse er i riktig lengde, er myke, uparfymert, og veldig rent.
  2. Dekke kundens hele kroppen. Når kunden har gjort hennes valg, drapere et håndkle eller laken på hennes hele kroppen å sørge for at hun er grundig dekket fra halsen og ned til anklene. Dette vil sette henne rolig og slappe kroppen hennes for massasje.
  3. Begynn å avdekke ark dekker henne tilbake. Veldig forsiktig trekke ned håndkle eller laken nok til å avsløre området av ryggen som du har tenkt å massere.
  4. Be om tillatelse til å flytte ned til bena. Men før du gjør det, ta en kikke å kontrollere om kunden ikke har sovnet. Det er helt klart ikke etisk å vekke henne opp for deg å spørre henne om tillatelse hvis dette er tilfelle. Ta dette som et godt tegn, og gå videre til bena. Pass på at du bytter ark eller håndkle som tidligere dekker henne tilbake før masserer bena. Igjen, utøve skjønn og avslører bare den delen som du skal massere. Husk, er mindre mer.
  5. Dekke kundens derriere med et håndkle. Når du arbeider på derriere henne, sørg for at du dekker denne delen med et håndkle før elte musklene. Trekk en liten del av drapere fra toppen og bunn tilstrekkelig "buff" området før arbeidet med den.
  6. Fest ark under låret for å strekke. Hvis kunden ønsker bena strukket mens hun er ned på massasje matte, forsiktig napp drapere under låret hennes før du trekker hvert ben opp. Dette vil sørge for at klienten er fortsatt godt dekket med et laken eller håndkle til tross for hver etappe blir trukket opp for en strekning. Gjør det samme når hun er med billedsiden opp på matten. Igjen, kan det hende at kunden ikke noe imot at du trekker drapere opp i stedet for tucking det under hver etappe, men dette er opp til henne komfortsone mens du arbeider på henne.
  7. Dekke hennes hele kroppen når kunden trenger å bytte posisjoner. Etter at du er ferdig med masserer klient ned, er det tid for henne å ligge på ryggen. Sørg for at hennes drapere dekker hele hennes kropp, igjen fra halsen og ned til anklene. Fest drapere før du spør henne om å bytte til denne posisjonen.
  8. Dekke brystene og hip område med en drapere. Når masserer klient med henne liggende på ryggen, drapere brystene med et håndkle deretter bruke et eget ark for å dekke hoftene helt ned til anklene.
  9. Avdekke det området du trenger å massere. Som med prosedyren du fulgte da din klient var ned på massasje matte, alt du trenger å avdekke bit-for-bit er det området du skal massere. Når du kommer til låret området, kan du be din klient assistanse til å holde drapere på plass for å sørge for at ingenting er utsatt unødvendig.

Etter en tid, kan det hende at klienten godt være komfortabel nok til å stole på deg med å utføre en profesjonell massasje med minimal drapering men inntil du når den sonen, alltid holde drapering loven i tankene.