O2i

Hvordan å eliminere skrivevegring alltid starter med neste salg brev

En garantert måte for tekstforfattere å eliminere skrivevegring alltid

Kanskje du er en av de få som aldri lider skrivevegring. Men siden du leser dette, så jeg gjetter du ikke er en av de få. Det er greit. Som du får mer erfaring, vil du naturligvis finne ut hva som fungerer best for deg. Det som følger er en teknikk for å få deg å skrive som aldri unnlater å fungere. Og det spiller ingen rolle egentlig hvor du begynner din neste killer salg brev.

De fleste nye tekstforfattere lider noe som ligner på perfeksjonisme. Du vil ha alt du skriver å være prisbelønte, høres flott ut like fort som du skriver det. Det er en sikker-brann måte å starte som du er kne-dypt i gjørma. Husk en ting: Hver stor, kritikerroste stykke skrive gikk gjennom en prosess med revisjon og redigering før den gikk ut på verdens scene. Hver eneste stykke skrive, uansett hvem som skrev det! Så kaste perfeksjonist forventninger ut av vinduet akkurat nå. Og gjør deretter følgende ...

Hvordan å eliminere skrivevegring alltid starter med neste salg brev. Den potensielle kunden.
Hvordan å eliminere skrivevegring alltid starter med neste salg brev. Den potensielle kunden.

Start med absolutt alle deler av salget brevet. Det spiller ingen rolle, og her er hvorfor. Når du begynner å skrive og bygge videre på det, følger resten bare. Unshackle hjernen fra å måtte komme opp med en killer overskrift før du begynner. Nøkkelen er å slappe av. Slapp av, ikke bry deg om noe ... og bare skrive.

Nå her er noen start steder for deg å tenke på.

  1. Overskrifter: Noen forfattere bare liker å ha dem på papir som en slags anker. En emosjonell utgangspunkt. Fine. Gjør det som føles best for deg. Men hvis du sliter med overskriften, så bare skrive en grov en. Jeg har gjort det mange ganger og vet du hva? Som jeg skriver resten av brevet, utfolder overskriften i mitt sinn. Jeg skal gå tilbake og endre den, finpusse det. Jeg vil fortsette å gjøre det før jeg er fornøyd med det. Også holde dette viktige punktet i tankene. Overskrift, og underoverskrifter inneholder dine største og sterkeste ideer om produktet. De bør også, på noen måte, inneholder den største fordelen for dine potensielle kunder. Hvis du har ingen anelse om overskriften, så må du gå tilbake og gjøre noen lekser. Start med å lage en liste over produktfordeler, akkurat hva som blir tilbudt, hva det vil gjøre for dine potensielle kunder, etc. Og bore ned til gull. Når du har gjort det, er overskriften der. Grave den ut!
  2. Den potensielle kunden: Start med den personen. Prospektet. Begynne å snakke om prospektet ... hva er viktig for henne. Du vet hun ikke gir en uling om deg, din bedrift eller dine gode ideer om livet. Det som betyr noe for dine potensielle kunder? Deres håp, drømmer, ambisjoner, behov, ønsker, begjær, frykt, problemer ... videre og videre. Det er hva du trenger å snakke om. Da vil du blande alt med dine løsninger. Bare begynne å skrive. Det spiller ingen rolle om de er bare en haug med notater. Det viktigste å huske er at ved å gjøre dette, er du smøre din egen skids, oljebehandlinger skrivingen din hjerne, ringer din skriver muse. Og hun vil komme og snakke med deg. Det svikter aldri!
  3. Viktigste følelser: Dette er noe du bedre har funnet ut. Jeg snakker om prospektet kjerne følelser ... sterkeste følelsen ... om produktet og hva det vil gjøre for henne. Du vil ta dette og bruke det for alt det er verdt i din kopi. Ja, det er andre mindre følelser du trenger å vite og bruke. Men den viktigste følelsen er den store pistol i din kopi. Du skal bruke den til å fange oppmerksomhet, bygge momentum og holde henne lesing.
  4. Hovedtemaet, eller den store idé: Noen forfattere aldri forlate hjemmet uten en. De ikke begynne å skrive før de vet hva det er. Andre bruker en prosess med oppdagelse som de skriver. Deretter gå tilbake og innlemme det i det de allerede har skrevet. Det spiller ingen rolle når det skjer når det er bare deg og skjermen.

Det er du! Du har to viktige ting å gjøre. Det aller første du må gjøre er å slappe av og komme seg ut av perfeksjonist felle. Det vil gi deg ingenting, men hjertesorg og en blank skjerm.

En garantert måte for tekstforfattere å eliminere skrivevegring alltid. Hovedtemaet, eller den store idé.
En garantert måte for tekstforfattere å eliminere skrivevegring alltid. Hovedtemaet, eller den store idé.

Neste ... bare begynner å skrive noe. Velge et sted og begynne. Resten vil følge. I tiden vil du oppdage hva som fungerer best for deg og skrivevegring vil være et fjernt minne.