O2i

Hvordan å estimere de nødvendige flytte boksene

Flytting fra ett sted til et annet er en veldig slitsom oppgave, men

Flytting fra ett sted til et annet er en veldig slitsom oppgave, men vil forhånd forberedelser gjøre oppgaven enklere. Advance forberedelser inkluderer intelligent estimering av bevegelige kostnader samt antall bevegelige bokser som skal brukes. Bevegelige boksene er viktig å løfte byrden av å kjøre frem og tilbake for flere bokser.
Hvis du allerede har et anslag over antall bevegelige bokser som du vil bruke, er neste problem hvordan du skal pakke dem. Nå må du finne ut, hvordan du vil sette ting i boksene. Her er noen teknikker som kan hjelpe deg med å beregne anfall av tingene dine inn i en standard flytte boksen:

  1. Bruk en boks kalkulator. En boks kalkulatoren vil gjøre din estimering enklere. Kalkulatoren er enkel å bruke. Du trenger bare å angi størrelsen på huset ditt, antall personer i huset ditt, og andre elementer. Etter inn de nødvendige elementene, vil kalkulatoren viser antall bokser som du trenger. Boksen Kalkulatoren kan også foreslå de bevegelige eskestørrelser. Etter beregningen, vil du også ha en idé om hvor mye pakking papir og tape som du trenger.
  2. Bruke kroppen som et måleverktøy. Denne ideen er kanskje ikke så nøyaktig, men det vil hjelpe på noen måte. For eksempel, hvis din flytte boksen er like bred som hånden fra albuen til fingrene, kan du anta at et element som er bredere enn dette tiltaket ikke vil passe inn i de bevegelige boksen. Gjennom denne målingen, kan du anslå antall CDer eller plater som passer i de bevegelige boksen. Det er lettere å bruke dine kroppslige målinger for å måle dimensjoner av disse materialene i hyllene.
  3. Snakk med din flytting leverandøren. Bevegelige leverandører er fagfolk som vil gi deg et godt estimat på antall bevegelige bokser du trenger. De vil også foreslå den riktige størrelsen på boksene for elementene. Et møte med flytting leverandøren vil veilede deg i å pakke tingene dine. Pakking materialer som bevegelige containere er også tilbys av bevegelige leverandører. Velg et bevegelig leverandør som garanterer utveksling av defekte materialer og tilbyr gratis levering og assistanse i å bruke bevegelige materialer.
  4. Velg mellomstore flytte boksene. De små og store flytte boksene vil være nyttig i spesifikke objekter. På den annen side vil mellomstore flytte boksene passer for nesten alle materialer i huset ditt (f.eks bad kjøkkenutstyr, spill utstyr). En middels stor flytte boksen vil også hjelpe deg å pakke skapet ditt. I pakking skapet ditt, må du guesstimate en skuff for hver boks. Garderobe bokser er også anbefalt i pakking garderobeskap.
  5. Pakk en eske om gangen. Pakking en boks vil gi deg en god forståelse av hvor mye de bevegelige boksene kan romme. Denne teknikken gjelder når du pakker elementer som er nesten det samme (f.eks rammer, bøker, klær). Husk at andre materialer som flytter tepper konsumere større områder.

Å være informert om antall bevegelige bokser som du trenger i bevegelse vil redusere stress i pakking. Planlegging vil også hindre deg fra å kaste bort tid på jakt etter å flytte materialer samt flytting bokser. Hvis du er usikker, er det lurt å bestille ekstra bevegelige materialer.

Hvordan å estimere de nødvendige flytte boksene. Bruk en boks kalkulator.
Hvordan å estimere de nødvendige flytte boksene. Bruk en boks kalkulator.