O2i

Hvordan å etablere kreditt uten brukskonto

Har ingen kreditt er like ille som å ha dårlig kreditt

Har ingen kreditt er like ille som å ha dårlig kreditt. Men hvordan kan du noensinne få kreditt hvis kreditorene ikke vil tillate deg å? Kanskje du bør ha en brukskonto? Det er ikke nødvendig, faktisk. Det er flere måter å etablere kreditt uten brukskonto. Det vil ta litt tid før du kan bygge opp kreditten. Minst, gjøre noe treg er bedre enn å gjøre ingenting.

Her er noen måter å etablere kreditt uten brukskonto:

  • Liten linje av kreditt-programmet. Lokale banker, lokale varehus, og oljeselskapene tilby små lån eller linje av kreditt for dine vanlige kjøp. Men før du åpner kontoer i noen av dem, spør om de jevnlig rapportere til kreditt-byråer. De vil ikke være nyttig hvis de ikke vil rapportere små kontoer.
  • Spør en betrodd person med etablert kreditt historie for å være en co-signer på søknaden. Familie eller venner kan garantere kreditor at du er i stand til å betale dine lån eller linje av kreditt. Hvis du ikke betaler i tide, vil de være ansvarlig for din skyld. Du trenger ikke dette hvis du er 18 år gammel og eldre med stabil inntekt.
  • Fortelle kreditor at du er en heltidsstudent, hvis du virkelig er. Kreditorer tilby lavere rente, men også lavere kredittlinjer for heltidsstudenter. De kan øke kredittgrensen som du fremme din skolegang.
  • Sjekk din kreditt historie før de søker om kreditt. Mange kreditt historie rapporter har avvik på dem. Sjekk noen negativ rapport om historien din, og hvis det er avvik, kontakte kreditt byrå umiddelbart. Du har lov til å få en gratis kopi av kreditt historie hvert år fra hver av de tre kreditt byråer.
  • Betale en stor ned betaling for et lån. Du har flere sjanser til å få lån hvis du vil sette inn mer forskuddsbetaling. Tenk lån fra familie eller venner i tilfelle du ikke har nok penger.
  • Åpne en sparekonto. Det er lettere å åpne opp en sparekonto enn en brukskonto. Å ha en sparekonto gir deg mer troverdighet til å betale for dine lån. Men å ha en sparekonto kommer med et ansvar for å bruke den klokt. Ikke overtrekk på sparebank konto og aldri sende retur sjekker så mye som mulig. Bouncing sjekker er tegn på at du er en dårlig risiko.
  • Melde deg på et kredittkort. Husk at formålet med å få et kredittkort er å etablere kreditt. Bruk plast klokt eller det kan virke mot din fordel. Begynne i det små med lavere kredittgrense. Kjøpe noe å bruke kredittkortet. Betale det så raskt som mulig. Aldri bruke kredittkortet ditt til sin grense eller betale bare regninger i fristen. Kredittkort kan være din største fristelse, men de vil også gi deg sjansen til å vise at du er ansvarlig.


Hvordan å etablere kreditt uten brukskonto. Liten linje av kreditt-programmet.
Hvordan å etablere kreditt uten brukskonto. Liten linje av kreditt-programmet.

Etablering av kreditt ved å gjøre alle de tipsene ovenfor vil ikke skje over natten, skjønt. Bare være tålmodig og fortsette å bruke disse tipsene. Din gode innsats i dag vil bære gode frukter snart.