O2i

Hvordan å få en bedrift lisens i missouri

Som enhver annen virksomhet

Som enhver annen virksomhet, må du få en bedrift lisens før du kan drive en bedrift i Missouri. Anskaffe en lisens beskytter både deg og dine kunder i forretningstransaksjoner. En bedrift lisens fordeler en bedriftseier ved å gjøre sin bedrift synlig for verden og gjør ham i stand til å beskytte sin virksomhet i tilfelle noe går galt. En virksomhet lisens beskytter forbrukerne, i mellomtiden, fra arbeider med bedrifter som ikke er i samsvar med lovene i staten.

Hvis du ønsker å kjenne detaljene i å få en bedrift lisens i Missouri, les følgende trinnene nedenfor:

Hvordan å få en bedrift lisens i missouri. Sjekk kravene til virksomheten din.
Hvordan å få en bedrift lisens i missouri. Sjekk kravene til virksomheten din.

  • Sjekk kravene til virksomheten din. Noen typer bedrifter krever innlevering av tillatelser og andre lisenser før de kan gis en bedrift lisens. For eksempel, hvis du planlegger å åpne en butikk som selger mat, arbeid på å få en tillatelse fra Health Department først før du tar turen til lisensens Collectors kontor i St. Louis for å få en bedrift lisens.
  • Får en drive virksomhet som (DBA) eller et fiktivt firmanavn (FBN). Mindre du kommer til å bruke ditt fulle navn som navnet på virksomheten og du ikke er involvert i et partnerskap eller aksjeselskap, må du få en DBA eller en FBN. Uten en DBA eller en FBN, kontrakter enhver bedrift du registrerer bruke navnet på virksomheten anses ugyldig. Får en DBA eller en FBN kan du eie navnet på virksomheten din, og gir deg virksomheten synlighet. De fleste banker vil ikke også tillate deg å åpne en virksomhet konto, med mindre du kan vise dem bevis på at du har innlevert en DBA eller en FBN. For å registrere en DBA eller en FBN, kontakt Missouri statssekretær ved (314) 340-7490 eller besøke deres hjemmeside.
  • Erverve en føderal arbeidsgiver ID-nummer (EIN) og missouri arbeidsgiver kildeskatt nummer. Hvis du kommer til å danne et aksjeselskap, et partnerskap, eller ansette medarbeidere, må du få et EIN og en arbeidsgiver kildeskatt nummer. EIN fungerer som statens referansenummeret til virksomheten din. Arbeidsgiveren kildeskatt, i mellomtiden, kan du trekke fra en del fra de ansattes lønn til å betale for sine skatter. For å få en EIN og Missouri arbeidsgiver kildeskatt nummer, kan du kontakte Internal Revenue Service Office på 1-800-829-4933 eller søke online på sa1.www4.irs.gov
  • Få en arbeidstaker erstatning forsikring og arbeidsledighetstrygd. To andre dokumenter som du må få tak i hvis du ansette medarbeidere er arbeiderens kompensasjon forsikring og arbeidsledighetstrygd. Arbeideren kompensasjon forsikring beskytter dine ansatte fra arbeidsrelaterte ulykker og sykdommer, mens arbeidsledighet kompensasjon er en fordel gitt til ansatte i tilfelle de er plutselig avsluttet. Å få arbeiderens kompensasjon forsikring, ta kontakt med Missouri Department of Workers Compensation på (573) 751-4231. For å erverve arbeidsledighetstrygd, i mellomtiden, kan du ringe Missouri Division of Employment Security på (573) 751-3328.
  • Skaff en missouri omsetningsavgift nummer. Hvis din bedrift innebærer å selge varer, må du få en Missouri omsetningsavgift nummer fra Missouri Department of Revenue. Få en omsetningsavgift nummer kan du lade omsetningsavgift til dine kunder og betale det til staten. Du kan kontakte Missouri Department of Revenue på 314-877-0177 eller besøke deres hjemmeside .
  • Arkivere dokumenter. Etter å ha samlet alle nødvendige dokumenter, sende dem til lisensens Collectors kontor i St. Louis og betale for virksomheten lisens.


Hvis du har spørsmål eller problemer om å få en bedrift lisens, ikke nøl med å spørre lisensen Collectors Office. Du kan også få hjelp av en advokat å sørge for at du gjør alle de nødvendige skritt i å få en bedrift lisens.