O2i

Hvordan å få flere kunder i en liten bedrift

Det er et ordtak som små bedrifter er ryggraden i den europeiske økonomien. Men i disse tøffe tider, har de mindre bedrifter og mor og pop operasjoner vært på mottakersiden slutten av resesjonen. Du, som eier en liten bedrift, sliter med å holde seg flytende. Det bør imidlertid ikke bare være gjenlevende. Du har ikke blitt en entreprenør for å overleve. Du ble en til profitt. Her er noen ideer som kan være gunstig for selskapet og dets vekst.

  • Hold dem smilende. Ingen klient har aldri ønsket å forlate en butikk følelsen unappreciated og neglisjert. Du bør alltid gi god service til en kunde. Gi en utmerket smil, svare på spørsmål om ditt produkt, og alltid fortelle dem hvorfor de trenger deg og hvorfor du er den beste i hva du selger eller tjene. Husk at du og dine ansatte representerer virksomheten som helhet. Inntrykk gjør varer livet ut. En slått av kunden er definitivt et tapt salg. En fornøyd kunde er en fornøyd kunde, og at personen er en mer klient som vil helt tilbake til deg.
  • Markedsføring. Bringe noe nytt til bordet og samtidig opprettholde din identitet er noe som kundene ser etter. Det er litt komplisert. Kundene ønsker du å tilby dem noe nytt eller fortelle dem om endringene du har gjort. Men de ønsker også en butikk å ha den samme følelsen av fortrolighet. Kunder ønsker forandring fra tid til annen, men sørg for at endringene som du kommer til å gjøre vil ikke være for drastisk. Det er avgjørende at uansett endringer du planlegger å gjøre bør være i stand til å kompliment gjeldende bilde av din bedrift. Du bør alltid være skeptisk til ikke går over med din markedsføring ordninger. Hold det enkelt og lett å forstå.
  • Insentiver. En kunde vil definitivt holde på tilbake til deg hvis han føler han blir en slags "gave" eller "belønning" fra hans fortsatte beskyttelse av din virksomhet. Små elementer eller rabatter faktor et stort beløp i kundens bærekraft. Gi noe som en gratis vare hvis han fullfører et visst antall transaksjoner med virksomheten din, vil holde kunden kommer tilbake for mer og i sin tur bygger det til en vane kjennskap til deg og din butikk.
  • Tie-ups. For en liten bedrift å blomstre, tie-ups med andre bedrifter er en nødvendighet. Tie-ups eller partnerskap også annonsere hverandres operasjoner og har en bedre rekkevidde for markedssegmentet du vanligvis ikke er i stand til å målrette. For eksempel kan en liten restaurant som du opererer fremme den eksklusive kokekar som du bruker. Å gjengjelde tjenesten, kan partneren din også fremme at deres kokekar brukes av din restaurant. Det er ingen måte at du kan miste ved å gjøre dette enkle ting.
  • Annonsere. Dette går hånd i hånd med markedsføring. Markedsføre butikken din ved å gjøre noe som å gi bort flyers på gata eller i nabolaget hvor bedriften opererer. Dette ville skape mer buzz og generere mer interesse i din nærmeste butikk for folk som går forbi. Bare husk å sette det du selger og eventuelle promoer som du kan ha for å generere mer interesse i butikken din.


Disse ideene kan også brukes til langsiktig planlegging av driften

Hvordan å få flere kunder i en liten bedrift. Disse ideene kan også brukes til langsiktig planlegging av driften.
Hvordan å få flere kunder i en liten bedrift. Disse ideene kan også brukes til langsiktig planlegging av driften.

Disse ideene kan også brukes til langsiktig planlegging av driften. Vedlikeholde kjernevirksomhet verdier og strategier, samtidig som du kan takle de stadig skiftende kjøpekraft på dine kunder, vil sikre at veksten. Du bør alltid huske at uansett hva du planlegger eller gjør det, bør det alltid være det beste for selskapet og intet mindre.