O2i

Hvordan å få ideer fra kjente logoer

De fleste logoer er basert på enkle former

De fleste logoer er basert på enkle former, farger og tekst. Noen av de mest ikoniske logoer i historien er tekst, stoler bare på farge og font å merke selskapet eller produktet. Dagens oppdaterte logoer er lettere, lysere og mer casual, med bedrifter desperat prøver å distansere seg fra en kald bedriftens image ved å flytte til et bilde som de anser mer innbydende, og i mange tilfeller mer miljøvennlig.

Hvordan å få ideer fra kjente logoer. Et utmerket eksempel på den vennlige makeover er wal-mart logo.
Hvordan å få ideer fra kjente logoer. Et utmerket eksempel på den vennlige makeover er wal-mart logo.

  • Et utmerket eksempel på den vennlige makeover er Wal-Mart logo. Den gamle logoen var en streng mørkeblå sans-serif font i alle caps, med en presis militaristisk stjerne i midten. Wal-Marts image makeover omfatter lysere farger og tradisjonell kapitalisering, sammen med en cheery gul representasjon av solen som tegnsetting.
  • Mange logoer vellykket innlemme selskapet image eller filosofi i sin logo design. AT & Ts verden form skiver i konsentriske linjer er et godt eksempel. Den formidler rekkevidde og verdensomspennende dekning ved hjelp av en enkel form. Kurver og kuler er populære elementer som grunnlag logo design. En lignende konsept er iboende i Hyundai Automobile logoen, en kombinasjon av en oval og en omvendt "V"-form. Gjengitt i sølv metallic å formidle klasse og stil, med den ovale seg som en klassisk fremstilling av uendelig, og omvendt V tyder på en vei som fører inn avstanden, illustrerer logoen flere relaterte konsepter med to svært enkle figurer.
  • Best Buy eier et vellykket logo design. Butikken Budskapet er enkelt: lave priser, beste kjøp. Navnet, trykket inni en lett identifiseres som salg tag, forteller forbrukeren nøyaktig hva du kan forvente fra selskapet.
  • En nåværende branding trend er innløse på "grønn" fenomen. Som forbrukere blir stadig mer opptatt av miljøet, selskapene er ivrige etter å portrettere seg selv som progressive og miljøbevisst. Det var inspirasjonen bak BP-logoen makeover, fra utdatert skjold til en organisk "Helios" design i greener og gult for å symbolisere sosial bevissthet og ansvarlig vekst. "Grønne" logoer er bokstavelig talt spirende opp over, med fargene i naturen, blader, sommerfugler og blomster former.

En ting du må vurdere før du får noen ideer fra kjente logoer er at bruk av en design for inspirasjon er greit, men å lage en direkte kopi er det ikke. Selskaper, spesielt store, vellykkede, er sterkt beskyttende overfor sine merkevarer. Vi alle håper at våre egne merkevarer vil oppnå ikonisk status. Hvis det skjer, er det avgjørende at merkevaren som identifiserer din bedrift eller produkt er unikt og relevant.