O2i

Hvordan å forberede brosjyrer for utsendelse

Brosjyrer er et utmerket direkte mailing verktøy for to enkle grunner: de er attraktive og kan inneholde mye informasjon. Utformingen av en direkte mail brosjyre må følge riktige mailing retningslinjer, ellers kan du ende opp med en brosjyre som rett og slett ikke kan bli sendt. Her er noen trinn du kan ta for å lykkes forberede brosjyrer for utsendelse.

Trinn 1

Hvordan å forberede brosjyrer for utsendelse. Velg riktig størrelse.
Hvordan å forberede brosjyrer for utsendelse. Velg riktig størrelse.

Velg riktig størrelse

Hvis du er villig til å betale en høyere pris for utsendelse, så du kan gå med en større størrelse. Men først må du sjekke med postkontoret eller adresselisten selskapet å se hvilke størrelser postkontoret vil godta. For de beste kostnadsbesparelser, er en 11 "x8.5" tri-fold eller andre lignende størrelse fold av brosjyren best. En tri-fold brosjyre er størrelsen og vekten av standard bedriftens konvolutter, noe som gjør kostnadene ikke mer enn standard bedriftens litteratur.

Trinn 2

Velge riktig papirtype

For lys av en papirtype vil bety at brosjyren ikke kan tåle slitasje som oppstår gjennom posten, men for tung for en papir vil gjøre din brosjyre veie for mye for normale portoutgifter. Generelt, er et trygt papir for direktereklame brosjyrer 80 # eller 100 # glans tekst.

Trinn 3

Opprette en adresseliste panel

Reserve bakpanelet av brosjyren for utsendelse informasjon. Du kan ta med logoen sammen med din returadresse, men inkluderer ikke mye mer siden du trenger nok plass til kundens adresse og stempel. Ikke plasser noe informasjon på siden (nederst når slått for utsendelse) margin av brosjyren å gi rom for strekkoden Posten frimerker på utsendte stykker.

Velge riktig papirtype. Opprette en adresseliste panel.
Velge riktig papirtype. Opprette en adresseliste panel.

Trinn 4

Forlate rommet for en kategori

En foldet brosjyre må lukkes med en fane før sendt til postkontoret for utsendelse. Sørg for at design, lar deg nok plass i høyre marg på frontpanelet og venstre marg på baksiden. Du ville ikke ønsker fanen for å dekke opp viktige ord i meldingen.

Trinn 5

Velg en adresseliste tjeneste

En mailing selskapet kan faktisk spare deg penger når mailing brosjyrer, som de vet hvordan de skal sikre billigere mailing priser. Enda bedre er å bruke mailing tjenester som tilbys av utskrift selskap, siden brosjyrer kan sendes direkte fra pressen til kunden, noe som gjør for en raskere behandlingstid.