O2i

Hvordan å forberede en fingeravtrykkleser

En fingeravtrykkleser er en bemerkelsesverdig sikkerhetsenhet som brukes i offentlige kontorer og andre steder av virksomheten. Ikke lenger er disse enhetene begrenset til flyplasser og banker. Disse er nå tilgjengelig til og lett brukes i sykehus, skoler og kontorer som krever en viss grad av sikkerhet. Det sparer også selskaper penger fordi det kan brukes til å logge ansatt oppmøte i stedet for manuelle timelister og Bundy kort. Til slutt, i stedet for å ha flere individer huske flere forskjellige sikkerhetsnivåer adgangskoder, kan du programmere en fingeravtrykkleser å bare gjenkjenne spesifikke målinger for å tillate tilgang.

Hvordan å forberede en fingeravtrykkleser.
Hvordan å forberede en fingeravtrykkleser.

Hvis du vurderer å installere en fingeravtrykkleser i hjemmet eller på kontoret, her er hvordan å forberede den.

1

1. Kontakt et vaktselskap som kan installere finger print scanner der du trenger det. Det er flere selskaper som gjør biometriske fingeravtrykk skannere. Canvass rundt etter den beste som passer dine sikkerhetsbehov og passer ditt budsjett. Du kan sjekke på nettet for noen bedrifter og vareprøver. Hvis du får skanneren på en stor skala nivå, kan en agent komme deg på stedet for virksomheten og vurdere dine behov.
Gå med en pålitelig selskap som tilbyr utmerket etter salg service. Ikke bare vurdere upfront kostnadene i din beslutning. Ta hensyn til kostnadene for vedlikehold, reservedeler og andre vedlikehold.
2. Installer fingeravtrykkleser der du trenger sikkerhet. Hvis du bruker den til å logge ansatt oppmøte, så det bør være rett ved den ansatte inngangsdøren. Hvis du bruker skanneren til å få tilgang til et bestemt rom som trygg eller et laboratorium av en spesiell høy sikkerhet område, og deretter installere den fingeravtrykkleser utenfor den første døren. Du kan velge å installere skannere på alle nivåer av sikkerhet, begrense tilgangen til bare de høyeste nivåer av ledelse i alle ledd.
3. Plasser en liten skilt over skanneren slik at folk vet at de må plassere tommelen på lesing pad for å komme inn.
4. Før du aktivere systemet, inn alle data til folk som skal bruke skannerne og program hvilket nivå av sikkerhet de har. Alle mennesker har generelt tilgang, men bare bestemte grupper eller enkeltpersoner skal få lov til visse områder eller informasjon.
5. Trene alle mennesker på riktig bruk av finger skanner. Det vil bare ta noen få minutter. Hendene skal være ren og tørr, og ingen andre kroppsdeler bør plasseres på skanning pad. Sikkerhetspersonellet vokter porten der den viktigste finger skanner s skal trenes til å feilsøke problemer, eller har en 24-timers telefonnummer tilgjengelig for å ringe.
6. Du kan også kjøpe en biometrisk fingeravtrykkleser for din hjemme-PC bruk. Disse små enhetene festes til datamaskinen og ha en pad der du plasserer tommelen mark for å kunne få tilgang til filene dine. Dette er en måte å gjøre unna med behovet for flere forskjellige passord for å hente data.
7. Ha en backup kraftsystemet og sikkerhetssystem bare i tilfelle du har en bygning bredt strømbrudd.

En fingeravtrykkleser er også et nyttig verktøy for å hindre passord tretthet. Med alle passordene vi må huske i dag for å få tilgang til informasjon, kan i bli forvirrende.