O2i

Hvordan å forsvare seg mot immaterielle overtredelsesgebyr

Du har nettopp funnet ut at en våpenhvile-og-avstå brev har blitt sendt til riktig sted. Du blir belastet for brudd på immaterielle rettigheter. Du vet du vil trenge mye av forklaringen til å forsvare denne, og en god advokat, også. De vanligste immaterielle tilfeller i dag laster ned lisensiert musikk, video, magasin og andre lisensierte materialer.

Hvordan å forsvare seg mot immaterielle overtredelsesgebyr. Har du den rettmessige kopi av produktet.
Hvordan å forsvare seg mot immaterielle overtredelsesgebyr. Har du den rettmessige kopi av produktet.

  1. Miste eiendommen. Sørg for at du mister din kopi av intellektuell eiendom. Du må la dem vite at dette åndsverk har aldri vært i hendene. Ikke besitter elementet er alltid en god måte å forsvare deg mot disse anklagene.
  2. Har du den rettmessige kopi av produktet? I tilfelle du virkelig kjøpe dette elementet, så det ville best for deg å finne din mest verdifulle bevis. Enhver lisensnøkkel, kvittering (med en kjøpsdato, selvfølgelig) vil hjelpe deg å forsvare og vinne denne saken. Noen lisenser, men ikke gi deg full tilgang til dette produktet, så sørg for at du følger retningslinjene for det produktet du har tilgang til. Noen lisenser har en utløpsdato, så sørg for at du vet når du skal skal fornye produktet lisens. Endring av utløpsdato er også underlagt immaterielle kostnader.
  3. Bruk kraften eller "fair use". Fair Use er et Europa Copyright Law doktrine som gjør bare en begrenset bruk av opphavsrettsbeskyttet materiale uten samtykke av eieren eller rettighetshavere. Du kan si at du brukte materialet for nyhetsformidling, forskning, stipend, undervisning, kommentarer og selv for kritikk. Dette har 4 faktorer nemlig: Formål og karakter, art kopierte arbeid, beløp og substantiality, og effekt på arbeidet verdi. Pass på at du forstår hvordan Fair Use fungerer i tilfelle at når du blir spurt, kan du enkelt svare på dem.
  4. Enhver skriftlig kontrakt eller tillatelse fra eieren? Du trenger et bevis som viser at eieren av opphavsrettsbeskyttet materiale tillatt å bruke produktet. En skriftlig kontrakt er bedre fordi det viser eierens signatur og avtalen også. Muntlig samtykke er vanskelig å bevise, med mindre du har et opptak av det.
  5. Få en advokat. Lover som omfattes av immaterielle rettigheter er ganske mye komplisert så du vil trenge noen som fullt ut forstår det, og det er ingen andre enn en advokat. De vil hjelpe deg å forsvare saken. Sørg for at du har en ved din side siden rettshjelp er alltid viktig.
  6. Det er ting som du bør være klar over også:
  • Lover er forskjellige fra land til land, så sørg for at du vet hvordan produktet fungerer i ditt land. Du kan ganske enkelt bli belastet for ikke å bruke produktet til rett formål, og er mot brukeren politikk.
  • Mange saker om immaterielle rettigheter håndteres av banen.
  • Du kan bli belastet bare ved krenkende mot varemerker, patenter, forretningshemmeligheter og andre rettigheter når du er anklaget for brudd et individs åndsverk.