O2i

Hvordan å holde poster når du kjøper aksjer på nettet

Det er flere måter å holde oversikt over dine online stock kjøp og salg. Den enkleste og mest praktiske måten er rett og slett å bruke megler hjemmeside. Hver online megler har en metode for å holde styr på din konto historie og de fleste har måter for å tilpasse brukerinnstillingene poster. Hver gang du gjør en transaksjon, enten det er et kjøp, salg eller overføring av penger, er det registrert i kontoen din. Disse postene er lagret og i stand til å bli sett når du måtte ønske. Hvis det er et bestemt format du ønsker bruk som er forskjellig fra standard format som brukes av megler du kan tilpasse informasjonen som vises i postene for å bedre passe dine behov. Hvis du ønsker å holde papirdokumenter i tillegg til de elektroniske meldinger du kan skrive ut de relevante dokumenter.

En annen fordel med å bruke din online megler for å holde oversikt over dine aksjekjøp er avanserte verktøy som i økende grad blir tilgjengelig for kundene. Ikke bare har de verktøyene som tilbys blitt bedre, men de fleste av dem er gratis. Diagrammer, grafer og prognoser verktøy er bare noen av tjenestene som tilbys på nettet. Investorer kan tilpasse disse verktøyene og inkludere dem i sine poster for å passe deres behov.

I tillegg til disse tjenestene lar investorer å tilpasse måten de bruker sine poster til å ta avgjørelser. For eksempel, hvis noen ønsket å se sin konto historie over en viss periode av tid versus S & P 500 de kunne bruke et søylediagram og observere den relative avkastningen. En annen stor fordel er at du kan koble til dine andre finansielle kontoer, som en brukskonto eller sparekonto, til megleren din. På denne måten kan du ha en idé om status for alle postene og ikke bare dine aksjer. En mer informert og helhetlig syn på dine økonomiske forhold er alltid nyttig.

Hvordan å holde poster når du kjøper aksjer på nettet.
Hvordan å holde poster når du kjøper aksjer på nettet.

Alternativt kan du opprette et regneark ved hjelp av et program som Google dokumenter eller Microsoft Excel. Først ville bestemme den generelle formatet du ønsker å bruke. Deretter kan du skrive inn navnene på de aksjer som du er involvert i, og alle relevante data som du ønsker å holde styr på. Du ville trolig omfatte antall aksjer kjøpt, de datoer transaksjoner skjedde, og den nåværende aksjekursen av bestanden, og noen økonomisk informasjon som du ønsker å bli informert om. På egen hånd kan du manuelt oppdatere denne informasjonen som du ønsker. Denne metoden innebærer selvsagt mer arbeid, men kan tilby deg større fleksibilitet i å tilpasse postene, spesielt hvis du bruker disse postene for avansert økonomisk analyse som krever kompliserte formler eller flere trinn prosesser.