O2i

Hvordan å investere i en effektiv TV - reklame

En effektiv TV-reklame gjør et merke på øyne og ører mer solid enn andre former for media. TV narkomane kan ustanselig markedsføre produkter på Facebook og andre nettsamfunn hvis du er i stand til å trekke av TV-reklamen riktig. Investering i riktig TV-reklame vil åpne mange dører for din bedrift, men kostnaden kan være litt høyere enn vanlig flyger. Her er fremgangsmåten i å investere i en effektiv TV-reklame:

  • Konsept. Konseptet er det viktigste som vil gjøre TV-reklame selger. Hvordan du kobler et godt konsept til produktet er det første trinnet i å investere i en effektiv TV-reklame. Du ønsker kanskje å studere de beste reklamene du har sett for det samme produktet i de siste fem årene. Din fantasi er nøkkelen til denne øvelsen. Vær åpen for ideer og ikke kort liste selv de som du synes er absurd eller umulig.
  • Målgruppe. Målgruppen er den du er nødt til å ta, så du trenger å vite dem godt. Hva gjør dem tick og hva som gjør dem til å bli lojale til en merkevare er to spørsmål som må ses i TV-reklame. Din unike selge proposition for din målgruppe vil også få svar på spørsmål de neste trinnene ved å investere i en effektiv TV-reklame.
  • TV-nettverk lufting tid og frekvens. I tråd med målmarkedet og selge proposisjoner, vil du velge de mest sette TV-nett og tilbyr TV-reklamen på den tiden som er mest sett av målmarkedet. Husmødre har en tendens til å se på TV i tidlig morgen, mens hele familien har en tendens til å se sammen under kveldene på Primetime. Du kan velge å samtidig få avtaler med rivaliserende nettverk slik at du kan få en løve andel av seere, men dette er dyrere. Du kan prøve å rotere lufting arenaer, ved å få en avtale med ett nettverk for en måned og endre den neste måneden.
  • Lyd og video. Hva gjør TV-reklame selger så godt er effektiv blanding av lyd og visuelle komponentene i det kommersielle. Noen reklamer selv ikke har mye lyd, men har mye innvirkning allerede. Kontroller at du er i stand til å se hvordan lyd og visuelle komponentene kobles. Sjansene er, hvis det kobles med deg, vil den koble med mange mennesker. Du vil kanskje spørre vennene dine om det og få noen fokusgruppediskusjoner som kan hjelpe deg med å vurdere video tydeligere.
  • Endorser. Får en kjendis eller ikonet for å markedsføre produktet er ofte praksisen i å få en engasjerende og overbevisende reklame for produkter. Så velg med omhu å skaffe deg endorser og produkt.


Hvordan å investere i en effektiv TV - reklame. Tv-nettverk lufting tid og frekvens.
Hvordan å investere i en effektiv TV - reklame. Tv-nettverk lufting tid og frekvens.

TV-reklame har en tendens til å få bedervet ganske enkelt, med mindre du har gjort en som er virkelig tidløs. Selv om du har gjort ditt beste, er det fortsatt element av timing og flaks i å få positive seer respons som vil gjøre din investering verdt det.