O2i

Hvordan å investere i fast rente fondsobligasjon

Når man investerer pengene dine på obligasjoner og aksjer

Når man investerer pengene dine på obligasjoner og aksjer, må du studere nøye hvilke type marked vil gi deg det beste tilbudet når det gjelder lønnsomhet og fleksibilitet. Sette frø penger i fast rente fondsobligasjon er en klok våge grunn av de mange fordelene det gir. Fast rente fondsobligasjon er vanligvis lavt priset og som en investor, du får utbytte på timeplanen. Dessuten er denne type investeringer ikke bundet til å modnes på en bestemt periode, som den er fleksibel og justerbar avhengig av dine foretrukne termer. Hvis du tenker på å investere i fast rente fondsobligasjon, her er måter:

Hvordan å investere i fast rente fondsobligasjon. Kom i kontakt med en lisensiert og pålitelig aksjemegler.
Hvordan å investere i fast rente fondsobligasjon. Kom i kontakt med en lisensiert og pålitelig aksjemegler.

  • Kom i kontakt med en lisensiert og pålitelig aksjemegler. Konsultere ham på fast rente kapital investeringer i verdipapirer som er åpne for publikum. Verdipapirer er ofte auksjoneres til investorer fra finansielle foretak samt av megling selskaper. En erfaren aksjemegler kan hjelpe deg å avgjøre om hva investering spillested kan tjene din beste interesse.
  • Se etter verdipapirer investering tilbyr i nettet. Som e-handel er fremmet over hele verden, selskaper som tilbyr virksomhet på fast rente fondsobligasjon florerer på internett. Søke etter business grupper som har vært i bransjen for ganske gang for å sikre at pengene er vel investert og ivaretatt fra noe bedrageri.
  • Gå over hjemmesidene til ulike investeringsselskaper og foreta sammenligninger på sin virksomhet tilbud. Igjen, trenger du en lyd råd fra en troverdig aksjemegler i denne saken. Pass på at du ikke lokkes av tilbud som er for godt til å være sant. Sjekk også navnet på selskapet fra de akkrediterte lister over finansielle selskaper i landet.
  • Kjenn den potensielle fortjenesten av potensielle investeringer ved å bekrefte sin rangering fra en pålitelig finansiell nettside. Vurderinger som er publisert i finansielle nettsteder er basert på faktiske markedsforhold aktiviteter slik at du får en generell idé om hvorvidt din forretningsplan vil blomstre. Fokuser på de investeringene som spiller rundt AAA rating, som er, faktisk, gode investeringer ventures. Med gode karakterer, er du trygg på at selskapet vil ha muligheten til å betale avkastningen av investeringen din, inkludert hovedstaden på den datoen de forfaller.
  • Unngå løse ut på nystartede investeringsselskaper, uavhengig av forlokkende løfter de tilbyr. Mens det er sant at disse selskapene fortjener en sjanse fra investorer som deg - det er best at du veier avgjørelsen først før du begir deg med dem.
  • Vær konkret med hvor mye du er villig til å investere. Når du arbeider med aksjemegler din, må du foreta en entydige instruksjon på hvor mye du ønsker å kjøpe. Husk at din aksjemegler vil få sin andel av provisjon fra kjøpet, dermed gjør det et poeng å spesifikt instruere ham om det nøyaktige antallet fast rente fondsobligasjon du vil kjøpe. Hvis du gir ham en frihet til å bestemme for deg, vil han naturligvis øke antall slik at han kan tjene mer provisjon.
  • Beregn sannsynlighet for tap av investering som du kan pådra deg i tilfelle selskapet har utbetaling av utbytte. Hva er bra med fast rente fondsobligasjon er at selv om selskapet er på økonomisk undergang, har du fortsatt mulighet til å gjenopprette din kapital når fondene begynner å sprette tilbake.


Investere i high-yield (dog med tilhørende risiko) obligasjoner

Investere i high-yield (dog med tilhørende risiko) obligasjoner, sammen med lav risiko fast rente fondsobligasjon å opprettholde likevekt i dine investeringer. Med lav risiko verdipapirer, tap er minst sannsynlig til å skje, men fortjenesten er lav. På den annen side, med høy avkastning (og høy-risiko) investeringer, er marginen for sannsynlig tap høy, men når du treffer jackpot - du er laget!