O2i

Hvordan å investere pengene i eiendomsmarkedet

Historisk sett har eiendom som en investering overgikk alle andre former for investeringer, hovedsakelig fordi en investor føler at han har mer kontroll over det. Eiendomsmarkedet i Storbritannia vil fortsette å vokse for grunner som etterspørselen er høyere enn tilbudet, den høye fødsel og skilsmisser, innvandring tall, og det faktum at eiendomsinvestering er nå sett på som et godt alternativ til pensjon.

TV-programmer og den generelle publisitet rundt eiendomsutvikling skildre bransjen som et enkelt sted å tjene penger, men hvis du går inn i bransjen blindt, så dette er absolutt ikke tilfelle. Før du hopper inn med begge føttene, er det viktig at eiendommen gründere gjøre sin forskning, og ikke bare stole på hva agenter eller selgere sier - husk det er deres jobb å selge!

Currently

Hvordan å investere pengene i eiendomsmarkedet. Ikke få tegnet av markedsføring hype.
Hvordan å investere pengene i eiendomsmarkedet. Ikke få tegnet av markedsføring hype.

Foreløpig eiendom hotspots i Storbritannia omfatter Hull, Ramsgate, Bradford og Brighton. Ifølge Halifax Bank, er Brighton byen som har vist den sterkeste boligprisveksten per kvadratmeter i løpet av de siste ti årene - en 280% økning. Dette skyldes i hovedsak den store studentmassen og sin appell til unge fagfolk - det er innenfor pendleravstand til London, og beliggenheten er nær stranden og havet. Eiendomsnæringen er vanskelig å knekke, så her er mine beste tips for å komme i gang:

  1. Ikke få tegnet av markedsføring hype. Gjennomføre all forskning selv på eiendommen, området, leiemarkedet og annenhåndsverdi. Internett er et nyttig forskning verktøy for å finne informasjon om lokale områder og eiendom prisutvikling.
  2. Alltid satt ut din eiendom investering mål i begynnelsen. På den måten kan du planlegge hvordan du skal oppnå dem.
  3. Aldri blir følelsesmessig involvert i en eiendom. Husk alltid du investere for å tjene penger og ikke for å bo på eiendommen selv. Hold innredning nøytral, holde tepper mørkt - de vil vare lenger og bare fordi du ikke ønsker å bo der, betyr det ikke at andre ikke ville.
  4. Se alltid etter en positiv månedlig kontantstrøm samt kapital vekst. Kapitalvekst ikke alltid skje over natten. Før du bestemmer deg for å leie eiendommen , snakke med de lokale agentene (spesielt leasing agenter), og finne ut hvor mye leie de kan kreve for denne type eiendom. Finn ut fra agenter hvilke typer leietakere det vil tiltrekke seg, så spør deg selv om denne spesielle egenskapen gjør en god investering. Sørg for at du er klar over leasing lover og regler i området, dvs. hvis eiendommen må ha arbeidet gjort til det å møte regelverket som lisensiering, kan dette være ganske kostbare.
  5. Aldri sprenger deg selv og la en beredskap budsjett for uforutsette kostnader som vedlikehold, void perioder og viktigst, renteendringer.
  6. Transportforbindelser er svært viktig. Folk vil alltid trenge å reise og som boligprisene er på økningen, vil folk se å pendle, og derfor er transport tasten. Se etter bussholdeplasser, motorvei og togforbindelser.
  7. Gode ​​lokale fasiliteter som butikker og skoler er viktige. Muligheten til zip inn i de lokale butikkene eller å være innenfor kort avstand fra den lokale skolen for barnet ditt kan være svært viktig, og folk er tiltrukket av disse områdene mer enn avsidesliggende steder. Ikke alle har en bil. Mange folk går eller er avhengige av kollektivtransport og dermed nærmere de er, jo bedre.

Hvis wannabe utviklere følger disse enkle reglene, da eiendommen industrien kan gi en lukrativ avkastning på investeringen.

Alltid satt ut din eiendom investering mål. Aldri blir følelsesmessig involvert i en eiendom.
Alltid satt ut din eiendom investering mål. Aldri blir følelsesmessig involvert i en eiendom.

Arv Soar
Property Investment Portfolio
+44 (0) 115 928 9333
info@propertyinvestmentportfolio.com
www.propertyinvestmentportfolio.com