O2i

Hvordan å kalibrere en digital skala

Det er ulike digitale vekter tilgjengelig for hjemmet

Det er ulike digitale vekter tilgjengelig for hjemmet, eller i bedriften din (som ditt kjøkken skala, bad skala, vekt skala eller mat skala), men du må kalibrere dem først før du kan bruke dem. Det finnes forskjellige merker av digitale vekter som Primo og Tanita, og hver av disse merkene har forskjellige instruksjoner om hvordan du bruker dem for kalibrering. Du må huske på at du arbeider med elektriske gadgets så riktig stell og konfigurasjon bør være oppmerksom på. Uansett modell det er, her er noen tips for deg å huske å sette digital skala klar til bruk.

  1. Strømforsyning. Enten skala vil være for korn eller en lomme typen skala, må du se i manualen på riktig strømforsyning for å støtte maksimal bruk av ditt digitale skala. Det kan enten trenger en strømadapter, eller et bestemt antall av en viss type batterier. Når du har plugget den inn eller plasseres i batteriene, slå den på, og vent til det å starte opp i ca 30 sekunder til ett minutt. Det tar vanligvis litt tid før det slår seg på, så ikke få panikk og begynne å trykke på andre knapper. Hvis det ikke starter opp i den avsatte tiden vinduet, se tilbake til manuell eller sjekk tilkoblingene eller hvordan batteriene er plassert.
  2. Finn kalibreringen knappen. Det er forskjellige knapper utpekt for kalibrering av digital skala. Oftere enn ikke, kan de bli stemplet som noe av det følgende: "Funksjon / FUN", "CAL", "MODE" eller "CAL / MODE", "LB / KG". Når du har funnet den rette knappen, trykker den for en viss tid til "0", "000", "CAL" eller "CAL0" vises på skjermen. Igjen, se i manualen eller søk etter ditt digitale skala merkevare på nettet for å lete etter andre ekstra instruksjoner, fordi noen kan ha ulike indikatorer for å vise at den er klar for kalibrering.
  3. Plasser utpekt kalibreringsvekt. Din skala kommer sammen med en spesifikk kalibrering vekt. Hvis du ikke finner det, kan du kjøpe en ny en uansett hvor du kjøpte ditt digitale skala. Plasser vekten på toppen av skalaen for maksimalt fem sekunder, eller til din skala skjermen sier "0", "CAL", "CAL1" eller "END". Avhengig av hva man ser, betyr det at din skalaen har anerkjent vekt. Slå av skalaen og vente ett minutt før du slår den på igjen. Husk å ikke trykke på en annen knapp bortsett fra knappen for å hindre din skala fra funksjonsfeil. Din skala vil da være kalibrert og klar til bruk.

Enten det er et organ fett skala eller en hengende skala

Hvordan å kalibrere en digital skala. Finn kalibreringen knappen.
Hvordan å kalibrere en digital skala. Finn kalibreringen knappen.

Enten det er et organ fett skala eller en hengende skala, må du følge de spesifikke prosedyrer for bruk av elektriske gadgets og riktig bruk. Husk å sjekke for vektgrensen at digital skala kan håndtere fordi det kan kaste av kalibreringen, og vil ikke gi deg nøyaktige vekt målinger. Så bortsett fra å lære å kalibrere den, sørg for å huske riktig omsorg for skalaen din. For ytterligere informasjon om de ulike skalaer, se etter dem her: digitalscales.com