O2i

Hvordan å kaste den nye forretningsplan eller idé

Fra Microsoft og Google til Coca Cola og Burger King

Fra Microsoft og Google til Coca Cola og Burger King, startet alle vellykkede bedrifter ut som forretningsplaner og ideer. Hvis du tror at du har den neste store forretningsidé som vil rake i penger, pitching det for din bedrift er det neste store skritt å ta. Hvis du vet hvordan du skal kaste din idé riktig, vil din idé har en bedre sjanse for å bli regnet som den neste selskapet flytter.

Gjøre deg presentabel. I næringslivet

Hvordan å kaste den nye forretningsplan eller idé. Gjøre deg presentabel.
Hvordan å kaste den nye forretningsplan eller idé. Gjøre deg presentabel.

Gjøre deg presentabel. I næringslivet, aldri glemme at du presenterer ikke bare ideen, men deg selv også. Er bedriftens folk veldig bevisst når det gjelder detaljer som hvordan du kler deg, hvordan du snakker, din holdning, og hvordan du presenterer dine ideer. Bedriftens sjefer ser etter mennesker som har potensial til å bli som dem, til potensialet være en leder. Hvis du kommer inn i møtet ser rotete og ustelt, vil din idé ikke bli godt mottatt, selv om det er en god en.

Forskning på publikum. Neste

Forskning på publikum. Neste, tenk på styrker, svakheter og hva som kjennetegner publikum. I dette tilfellet er publikum selskapet som du prøver å selge ideen til. Du bør gjøre noen undersøkelser på hvilke typer bedrifter som selskapet har allerede startet i det siste, hvilke bransjer de er involvert i, hvilken hjelp de kan gi, hvilke saker fornærme dem, og hva de liker i et produkt. Gjøre noen undersøkelser på målgruppen vil hjelpe deg med å skreddersy din tale til deres spesifikke smak. Noen selskaper foretrekker tradisjonelle forretningsideer, for eksempel, mens andre liker å være trendsettere som smi veien videre. Hver type selskap skal håndteres og nærmet annerledes.

Viser før og etter situasjonen. Forbedring i forhold til markedet og selskapet selv bør være sentralt tema i presentasjonen. Du bør gjøre rede for dagens situasjon både markedet og selskapet, og deretter sette din forretningsidé og hvordan det kan sjanse på markedet som passer selskapet. Du bør illustrere tydelig hvordan din forretningsidé kan hjelpe selskapet bedre. Hvis forretningsideen ikke kan hjelpe selskapet å vokse eller utvide, vil selskapet hoder finner ingen grunn til å plukke opp ideen.

Fra microsoft og google til coca cola og burger king. Forskning på publikum.
Fra microsoft og google til coca cola og burger king. Forskning på publikum.

Gi detaljer bare når du blir spurt. Forsøk å oppsummere forretningsidé så presist som mulig. Lag en avhandling uttalelse ut av din forretningsidé og prøve å innlemme det så mange ganger som mulig - uten å høres altfor repeterende - inn i talen din. Dette bør være den viktigste komponenten i din bedrift banen. Unngå andre detaljer som budsjettet, risiko og ulemper med mindre panelet spør.

Endelig, øve på tale foran familie og venner. Etter å ha presentert en tale til vennene dine, be dem om å kommentere og kritisere, og tillate dem å stille sine egne spørsmål. Dette vil hjelpe deg å finne ut hvilke deler av presentasjonen er svake og hvilke deler av din forretningsidé vil mest sannsynlig bli avhørt. Ved å praktisere, bør du være i stand til å forberede et forsvar på forhånd.