O2i

Hvordan å lage en personlig lerret tote bag

Folk fra alle samfunnslag og aldre bruker tote poser til huset varene de trenger i sin daglige rutine. High school og college studenter finner tote bag det mest praktisk å bruke på grunn av sin stil og gjennomføring letthet. Selv folk som reiser ofte bruke ulike typer tote poser som en carry-on bag. Med så mange mennesker bruker tote poser, er det ikke rart at bedrifter gir bort lerret tote poser bort som et salgsfremmende markedsføringsverktøy. Tenk deg, hvis du har tusenvis av mennesker ved hjelp av tote bag hele landet vil du ha tatt fordel av et verktøy som vil gi din bedrift eller merkevare langsiktig markedsføring som kan spre seg som ild i tørt gress. Med litt fantasi og kreativitet, kan du dra nytte av denne vidunderlige markedsføring teknikk.

Bestem markedsføring kampanjer. Personlige tote Posene er flott markedsføring verktøy siden du kan gi dem bort til forbrukerne å kjøpe dine produkter eller abonnerer på dine tjenester. Mange bedrifter gir bort gratis produkter til forbrukere som kjøper et minimum av produkter fra dem. Denne teknikken vil gi deg mer overskudd, mens skape mer verdi for kundene dine. Det vil øke kundelojalitet mens potensielt øke salgsinntekter. Å maksimere kampanjer, tilpasse elementet med din merkevare logo. Hvis elementet du gir bort er nyttig for forbrukeren, vil han bruke det hele tiden. For eksempel er en tote bag svært nyttig siden folk bruker det til å bringe elementer med dem trygt. Hvis du har en logo på posen, vil andre mennesker ser logoen og merkenavnet vil bli trykt på deres sinn. Det er en fantastisk måte å bygge en merkevare uten å måtte bruke mye penger. I dette tilfellet, sluttføre en kampanje der folk kjøper dine produkter og gi dem en gratis tote bag for beskyttelse deres.

Få en prøve lerret tote bag. Gå til en butikk som selger forskjellige utførelser av tote poser og kjøpe forskjellige størrelser av en vanlig farget tote bag. Velge en pose med samme farge som din merkevare. For eksempel bruker Western Union, en globalt kjent remittering service selskap svart og gul som deres merkevare farger. De gir bort tote poser med svart eller gul som den viktigste fargen på posen. Hvis posen er svart, vil de bruke gult for grafikken. Posen ser flott mens du beholder fargene av merkevaren. Bruk den samme filosofien.

Hvordan å lage en personlig lerret tote bag. Bestem markedsføring kampanjer.
Hvordan å lage en personlig lerret tote bag. Bestem markedsføring kampanjer.

Rådfør deg med en egendefinert imprinting selskap. Disse selskapene tilbyr utskriftstjenester for ethvert element. Ta prøven tote poser og en digital kopi av logoen din. Be dem om å skrive ut grafikken på posen prøvene. Sørg for å konsultere om former og farger. De er eksperter på dette så ikke anta at du vet mer. Når de skriver ut noen prøver, inspisere hver enkelt og be om et kostnadsoverslag for å produsere masse mengder. Jo høyere volumet du trenger, jo lavere kostnad per pose. Når de gir deg et kostnadsoverslag basert på volumet, shoppe rundt for en bedre pris. Be om prøver å sørge for kvalitet.

Når du bestemmer deg på imprinting selskap som vil levere deg den tilpassede og tilpasse tote poser, be om en kontrakt, sluttføre leveringsdato, og foreta en forskuddsbetaling. Sørg for å inkludere en klausul i kontrakten som vil beskytte din bedrift fra dårlig kvalitet av varer.