O2i

Hvordan å lage målrettede e - postlister

Å ha en målrettet e-postliste er nyttig for din virksomhet, fordi informasjon om dine produkter og tjenester er sendt til enkeltpersoner eller selskaper som virkelig har en interesse i hva bedriften tilbyr. Markedsføringskampanjer vil ikke være bortkastet på folk som har ingen grunn til å gjøre forretninger med deg.

En rekke selskaper selger målrettet markedsføring fører eller lister

En rekke selskaper selger målrettet markedsføring fører eller lister. Du kan velge å kjøpe en mailingliste fra disse profesjonelle selskaper. Men hvorfor kjøpe når du kan faktisk lage din egen?

Hvordan å lage målrettede e - postlister. Utsetter deg for dine kunder.
Hvordan å lage målrettede e - postlister. Utsetter deg for dine kunder.

Her er fremgangsmåten for å skape din egen målrettet e-postliste.

  • Definer dine kunder. Før du kan komme opp med en liste, må du vite hva slags individer bør være på listen. Identifisere målgruppe er viktig slik at listen vil bare inneholde personer som er interessert i det du tilbyr. For eksempel, hvis du selger high-end kjøkkenapparater, bør målmarkedet trolig bestå mer av uavhengige kokker, restauranter, hoteller, kulinariske skoler, høy-volum catering og kjøkken designere i stedet hjemmeværende og små mor og pop spisesteder.
  • Utsetter deg for dine kunder. Bli utstillinger og messer for å presentere din bedrift til potensielle kunder. Gi ut brosjyrer, kataloger eller tilby gaveposer å vekke deres interesse. Be for kontaktinformasjon slik at du kan inkludere dem i adresselisten og sende dem produktoppdateringer.
  • Se etter kunder på nettet. Du kan plassere annonser i ulike nettsteder eller opprette en nettside i ulike nettsamfunn hvor du kan finne potensielle kunder.
  • Lag din database. Gjøre bruk av en dedikert database management programvare eller bruke et regnearkprogram som Microsoft Excel til å opprette og vedlikeholde e-postliste. Noen e-postlister er utviklet ved hjelp tekstbehandlingsprogrammet. Databasen skal inneholde all nødvendig kontaktinformasjon for hver enkelt eller selskap i adresselisten. Navn, hjemme eller på kontoret adresse, telefonnummer, faksnummer og e-postadresse er bare et par ting som skal vises i adresselisten. Når du har dette satt opp, så kan du begynne å bygge din e-postliste.
  • Gruppe e-postlister. I tilfelle du har flere typer produkter eller tjenester, ville det være bedre å lage mindre postlister. Hvert mindre mailingliste bør være rettet mot en bestemt gruppe mennesker basert på produkter eller tjenester som gjelder for dem. For eksempel, hvis du driver en rengjøring selskap som tilbyr tjenester til den enkelte boligkjøper og til eiere eller forvaltere av bygninger, gjør huseiere ikke nødvendigvis trenger informasjon om renholdstjenester for store kontorbygg. Brosjyrer eller salg sider for huseiere og bygge administratorer bør være annerledes.
  • Behandle e-postliste. Det er ikke nok å ha en målrettet e-postliste. Du bør gjøre det til en vane å sjekke om opplysningene i adresselisten er gjeldende. Noen individer i din e-postliste kan ha endret sin kontaktinformasjon eller ikke lenger trenger produkter eller tjenester av virksomheten din. Oppdatere og administrere målrettede epostliste sikrer at du ikke kaster bort tid og ressurser i å sende informasjon til en død bly.


En nyttig mailingliste er en består av personer som virkelig har en interesse i hva du kan tilby. Målrettede e-postlister kan kjøpes fra en rekke selskaper, men du kan også lage en fra din egen fører. Hva er viktigst å ha en målrettet e-postliste er å kontinuerlig oppdatere og administrere denne listen. Dette sikrer at din bedrift er på toppen av hodet av folk som virkelig trenger dine produkter eller tjenester.