O2i

Hvordan å lære mer om kjøpsordre tall generatorer

Hvis du noen gang har fått en utmerkelse fra et føderalt byrå og lurte på hva alle tallene og bokstavene betydde, så er du ikke alene. Hver bokstav og nummer i en føderal kontrakt eller Innkjøpsordre har en bestemt mening. Bokstavene identifisere hva byrået utstedt innkjøpsordren, hva slags finansiering ble brukt (enten militær eller sivil finansiering), regnskapsåret ordren ble utstedt i, den type kjøp kjøretøy (en kontrakt, bestilling, som forespørsel om kostnadsoverslag, en anmodning om bud eller forslag) og til slutt numerisk identifikasjon som er neste i kø for å bli utnyttet.

Jeg vil vise deg en hypotetisk ordrenummer som ville ha blitt utstedt av Department of the Army Corps of Engineers, Baltimore District et eksempel ville være DACA31-09-P-0001. De to første bokstavene "DA" representerer Institutt for Hæren, er "C" for Corps of Engineers, "A" indikerer militær støtte ble brukt til å skaffe elementene på bestillingen. Det neste settet med tall er "31", er dette tallet endres i henhold til distriktet som skrev rekkefølge, "31" for Baltimore District. Følgende tall på innkjøpsordren er "09", indikerer dette nummeret regnskapsåret ordren ble skrevet i. Den neste bokstaven i mitt eksempel er en "P" dette brevet indikerer at innkjøpsordren falt i liten kjøp området. Dette brevet kan endres avhengig av hva slags bestillingen, ville et eksempel være "D" på ubestemt levering typen kontrakt, eller "C" for en kontrakt som er over den lille bedriften terskel, eller "F" som skulle tilsi at kjøpet ble gjort fra en eksisterende GSA kontrakt. De siste fire tallene i den rekkefølgen er sekvensielle tall som viser hvor mange bestillinger ble skrevet. I mitt eksempel, "0001" ville være den første bestillingen skrevet i regnskapsåret 09.

Alle organer innen den føderale regjeringen bruker nesten samme identifikatorer, enten du arbeider med Department of the Navy, Social Security Administration eller Department of Hud. De har alle til å identifisere hvor de er plassert på, hva slags prisen de presenterer, hva regnskapsår de er i, hva fargen på penger er (militær eller sivil) og det neste sekvensielle nummeret i sin bestillingssystem.

Hvordan å lære mer om kjøpsordre tall generatorer.
Hvordan å lære mer om kjøpsordre tall generatorer.

Så ikke føler tapt når du ser på som kjøper slik at du nettopp mottok fra den føderale regjeringen. Den personen som utstedte ordren vet nøyaktig hva hver bokstav og nummer står for, handler i å tyde koden. Lykke til.