O2i

Hvordan å lære om petroleumsindustrien

Er du en nybegynner i petroleumsindustrien

Er du en nybegynner i petroleumsindustrien? Ønsker du å lære mer om det? Den beste måten å lykkes i denne type virksomhet er å vite både sin faglige og praktiske baser. Læring fra de grunnleggende fakta til de mest kompliserte er veldig enkelt. Du kan lære gjennom bøker, opplæring, e-bøker, DVD kunnskap nøkler, eller ved å surfe på Internett. Men hvis du foretrekker aktiv læring, kan du delta på seminarer, workshops, eller opplæring som tilbys av ledende selskaper i petroleumsindustrien. Her er noen selskaper som tilbyr seminarer eller opplæring om petroleum:

Hvordan å lære om petroleumsindustrien. OPITO (olje og gass academy).
Hvordan å lære om petroleumsindustrien. OPITO (olje og gass academy).

  1. Hot Engineering. Østerrike er hjemmebase for dette selskapet. For mer enn 20 år, har dette selskapet oppnådd og brukes høyt utviklede teknologier for olje-og gass. Hot Engineering har trent nesten 4000 personer som dekker ulike nasjonaliteter og raser. Det holdt mange offentlige kurs over hele verden. Hot Engineering er den ledende trening leverandøren for kunder som kommer fra Afrika, Midtøsten, Europa samt Europa Europa. Under sin års opphold i virksomheten, har det gitt opplæring i følgende felt: Petrofysikk, Reservoir Engineering and Management, Pipeline Industri og drift, og geologi. Foreløpig er Hot Engineering gir seminarer som dekker hver av de følgende emner: Business Management i Petroleum dekker emner som økonomi og næringslivet sektor, beslutningsanalyse, og ressursanslag, Boring med temaer som offshore boring og petroleumsreserver, og Geologi dekker følgende emner: gassutbygging og petroleumsproduksjon.
  2. OPITO (Olje og gass Academy). Entreprenører og petroleumsprodukter arbeidsgivere etablert denne akademiet for å holde tritt med den dynamiske behov skiftende petroleum verden. OPITO tilbyr høy kvalitet pedagogisk utdanning. Det gir treninger som dekker både teoretiske og praktiske nøkler til petroleumsindustrien. I motsetning til andre selskaper, gir OPITO deg sjansen til å jobbe med andre akademiske organisasjoner og co-trening leverandører. Det fungerer med kjeder av trening næringer som TechFest-SetPoint å produsere topp kvalitet arbeidskraft. OPITO fokuserer på opplæring av følgende områder: moderne læretid, produktsertifisering, åpner læring, og ferdighetsprøve. Databasen av OPITO gir nyheter arkiver og arrangementer oppdateringer knyttet til feltet av olje og gass.
  3. Stykke (Petroleum Institute for videreutdanning). For mer enn 11 år i bransjen, har postelement gitt treninger, lunsjer, konferanser og korte kurs til millioner av petroleumsprodukter arbeidere og bedriftseiere enkeltpersoner. Det tilbyr fleksible læringserfaringer som en-mot-en nettbasert opplæring. Postelement gir små og store grupper læringsopplevelser i tillegg. For å sikre god opplæring, følger det strengt "16 elever per klasse"-regelen. I motsetning til andre opplæringstilbydere, gir PIECE kurs som tilbyr logiske forklaringer om kommersielle, omfattende og strategiske spørsmål i petroleumsindustrien. Den guider elevene med de store stadier av oljeletingen. Stykke som mål å bygge lenker med andre kursholdere å sørge for at det gir sine studenter tilstrekkelige materialer og kvalitet treningsfelt.

Lære om petroleumsindustrien er en morsom og lønnsom venture

Lære om petroleumsindustrien er en morsom og lønnsom venture. Hvis du ønsker å starte en petroleumsvirksomheten, sjekk de ovennevnte børsnoterte selskaper. De venter bare på knock for å holde ideer strømmer fra sine gadgets til hjerneceller.