O2i

Hvordan å leie eller lease næringsbygg

Næringsbygg er vanligvis kontorbygg, varehus eller kjøpesentre - bygninger der handler en utveksling av tjenester eller produkter skje. Ordet "kommersielle" betyr kjapt noe relatert til kjøp og salg. Historien forteller oss at menneskets utvikling og kunnskap om verden rundt ham ble bidro sammen med utviklingen av handel. Steder og områder der kommersielle aktiviteter var sentrert ble markedene og urbane sentre i dag.

Hvordan å leie eller lease næringsbygg. Få en megler som passer dine behov.
Hvordan å leie eller lease næringsbygg. Få en megler som passer dine behov.

Enten du er kjøper eller selger varer eller tjenester, vil du trenge et senter for alle disse aktivitetene. Velge hvilke næringsbygg å leie eller lease er en viktig beslutning som ikke er ment å være overlatt til tilfeldighetene. Tenk om disse tipsene før du leier eller leaser et næringsbygg.

  1. Få en megler som passer dine behov. Det er mange meglere som vil lett hjelpe deg å få næringsarealer. For å hjelpe deg valg, arbeide med en megler som har den nødvendige erfaring til å matche det du trenger. Dette er meget viktig når det dreier seg om erfaring med hensyn til fast eiendom plass størrelse.
  2. Finn ut leievilkår for næringsbygg du planlegger å leie. Vanligvis kortsiktige leieavtaler gå fra tre til fem år før de opp for fornyelse. Langsiktige leiekontrakter for næringsbygg noen ganger vare i opptil 10 år.
  3. Studer kontrakten og sjekk straffen for å bryte en leieavtale. Du kan ha studert alle alternativene, og tror dette næringsbygg er det beste stedet for deg å sette opp butikken. Men du kan aldri vite hva som vil skje i fremtiden. Du kan finne en annen bygning som er langt bedre enn dette. Bare for å være sikker, sjekk ut straffen for å bryte en leieavtale. Disse kan variere fra forspille din depositum for å bli saksøkt for kontraktsbrudd.
  4. Finn ut vilkårene i leieavtalen når du snakker med bygningen utleier. Bortsett fra å finne ut den månedlige leien, ville det være best å spørre om det kommer til å være noen klausul om leie-eskalering, og hvis så, hva vil prosent dette være. Sørg for å spørre om du er også pålagt å betale for eventuelle vedlikehold kostnader, skatter og andre utgifter.

Dette er bare noen få tips til å vurdere når du planlegger å leie eller lease næringsbygg. Med en erfaren megler ved siden av deg, bør de problemene du kan møte være minimal og suksess vil være et spørsmål om tid.