O2i

Hvordan å markedsføre en hjemme - baserte reisebyrå

Med en hjemme-baserte reisebyrå kan du jobbe i ditt eget tempo

Med en hjemme-baserte reisebyrå kan du jobbe i ditt eget tempo, nyte noen reiser perks, og selv gi reisetjenester for din familie. Du kan enten arbeide selvstendig eller fungere som en kanal mellom en rekke byrå og publikum. Følg instruksjonene nedenfor du skal markedsføre din bedrift.

Hva du trenger:

  • Stasjonær eller bærbar datamaskin med Internett-tilgang
  • Bakgrunnskunnskap om virksomheten
  • Computer literacy
  • Ferdigheter i mer enn ett språk

For det første må du bestemme om du ønsker å være en henvisning agent eller bestilling / salg agenter.

Referral agenter

Referral agenter. Denne typen middel refererer kunder til agentene som faktisk kan bestille sine reiser. De kan trene en kommisjon struktur og sette opp en henvisning system med å selge agenter, men de er ikke i stand til å få tilgang til noen av de ressursene verten reisebyrå gir.

Bestilling eller selge agenter

Hvordan å markedsføre en hjemme - baserte reisebyrå. Med en hjemme-baserte reisebyrå kan du jobbe i ditt eget tempo.
Hvordan å markedsføre en hjemme - baserte reisebyrå. Med en hjemme-baserte reisebyrå kan du jobbe i ditt eget tempo.

Bestilling eller selge agenter. Dette er de agenter som faktisk kan bestille turer og selge reisepakker. De har også all informasjon og ressurser de trenger etter søknad til en rekke byrå, og kan også jobbe selvstendig.

Uansett vil du ha til å markedsføre din bedrift å tiltrekke kunder. Du kan bruke følgende metoder for å markedsføre din bedrift.

Markedet med venner og bekjente

Markedet med venner og bekjente. Mingle med folk på samlinger og funksjoner, og sørg for å ha flere visittkort å dele ut. Dette vil gjøre din bedrift vises mer profesjonell og kan selv tiltrekke seg flere potensielle kunder. Snakk med venner og bekjente, og spør dem om de kan henvise din bedrift til folk de kjenner. Hvis de er enige om å gjøre det, gi dem noen av visittkort, slik at de kan dele dem ut til interessante partier, også.

Etablere et nettsted

Bestilling eller selge agenter. Markedet med venner og bekjente.
Bestilling eller selge agenter. Markedet med venner og bekjente.

Etablere en nettside. Du kan kjøre en personlig nettside for gratis fordi verten byrå hvis du er vert disse på gratis tjenester. Å ha et nettsted for din hjemme-baserte reisebyrå viser hvor alvorlig du er i ferd med å tilby reisetjenester til kunder. Du kan også kjøre en blogg, som kan være fokusert på reise. Her kan du vise frem steder du har bestilt for kunder, eller besøkt for deg selv.

Annonsere din reise virksomhet

Gjøre bruk av trykt reklame til din fordel

Gjøre bruk av trykt reklame til din fordel. Kjøpe annonseplass i travel oppføringer av lokale aviser, post flyers rundt i byen slik at virksomheten vil vises synlig for publikum, og sette opp bannere, slik at folk vet hvordan de skal komme i kontakt med deg. Kontroller at media er informert om virksomheten din ved å komme i kontakt med reise journalister.

Bestem bedriftens nisje

Med en nisje i tankene

Med en nisje i tankene, vil du ha en enklere tid å finne og imøtekomme dine angitte målgruppen. Pass på å markere denne nisjen i annonsene, slik at du kan ha en jevn trafikk av kunder fra det bestemte demografiske. Vær også dyktig i språket målgruppen bruker. Også prøve å lære tilstrekkelig bakgrunnsinformasjon om stedene din målgruppe vil trolig være å besøke.

Enten du er en henvisning eller bestilling / salg agent, må du ha en effektiv markedsføring plan og strategi for å tiltrekke seg kunder.