O2i

Hvordan å markedsføre et kjæledyr - sitting tjeneste

Skape en virksomhet som et kjæledyr-sitting service er akkurat som en vanlig bedrift som du trenger for å komme opp med en unik markedsføringsstrategi for. I urbane områder, er et kjæledyr-sitting virksomhet ganske etterspurt. De fleste familier nå har kjæledyr som de verdsetter og vurdere som sine egne familiemedlemmer. Å ha denne type virksomhet er ideelt for de som liker å være rundt hunder og katter. Du vil nyte, og på samme tid å tjene penger fra aktiviteten.

Et kjæledyr-sitting tjenesten kalles ofte i når eierne av kjæledyret / s er ute på ferie, reiser eller borte fra hjemmet. Sin tjeneste tilbyr bekvemmelighet og trygghet for eierne av kjæledyret / s. Hvis du ønsker å starte ditt eget kjæledyr-sitter service, her er strategier for å markedsføre din bedrift.

Hvordan å markedsføre et kjæledyr - sitting tjeneste. Lage kreative utseende (men samtidig profesjonelle) visittkort.
Hvordan å markedsføre et kjæledyr - sitting tjeneste. Lage kreative utseende (men samtidig profesjonelle) visittkort.

  1. Lage kreative utseende (men samtidig profesjonelle) visittkort. Kontroller at informasjonen som er skrevet på det inkluderer pet-sittende tjeneste, ditt navn og kontaktnummer. Det kan også omfatte prisen på tjenesten.
  2. En nettside eller blogg kan skape en stor innvirkning kampanjen. Etter å ha ditt eget nettsted kan muligens få potensielle kunder fordi vanligvis i dag, folk har for vane å søke etter mest mulig informasjon via Internett. Sørge for at nettstedet er informativ. Den bør inneholde all den informasjonen de trenger for å ansette deg for jobben. Legge til bilder om tidligere jobb erfaringer vil også være en god idé for kundene å vite nøyaktig hva det er du kan gjøre for dem (og i dette tilfellet, for deres kjæledyr / s).
  3. Gjør flygeblad. Den raskeste måten å gjøre flygeblad er å gjøre dem på en tekstbehandler eller desktop publishing programvare. I kan være enkle eller kreative. Det bør være informativ. Mens deler ut flygeblad, kan du også delta i småpraten om pet-sittende tjenesten. Dette vil gi potensielle kunder en idé om hva slags mennesker vil være å ta vare på sine kjæledyr / s og de også kommer til å møte deg på nært og personlig.
  4. Alltid besøke lokale hund parker. Det er på disse stedene at de fleste av kundene dine vil være på. På denne måten kan du legge inn dine flygeblad i de omkringliggende områdene av hunden park og gi flyers i tillegg til pet eiere som du kunne møtes.
  5. Innlegg flygeblad i en salgbar område. Finn et sted som er folk alltid gå til. Du kan prøve markedsplassene, kjøpesentre og du kan selv prøve å gå i boligområder og levere dem over til de menneskene du møter på veien.
  6. Lage en brosjyre. Bortsett fra å gi flyers, er det en god idé å ha en brosjyre som viser hva slags tjenester som du tilbyr, territoriene du tjener og all informasjon som kan hjelpe deg å markedsføre din bedrift. Det kan være en en-side eller et tri-fold brosjyre. Det avhenger av hvor kreativ du kan gå og hvor mye informasjon du kan gi. Husk at det må være attraktivt og informativ til kundene dine.
  7. Invester i personlige pet produkter og tjenester. Det ville være et stort bidrag til virksomheten din fordi for dine eksisterende kunder og potensielle kunder, vil det gi dem en bevissthet om hvor unik dine tjenester er. Tilpassede produkter som ditt eget kjæledyr børste med virksomhetens navn skrevet over det, dine egne matskåler, matter og lignende.