O2i

Hvordan å minimere en mobiltelefon regning

I dag har nesten alle en mobiltelefon

I dag har nesten alle en mobiltelefon. Å få en mobiltelefon, men betyr også å måtte betale mobiltelefon regninger. Hvis regningene blir uutholdelig, her er hvordan du kan spare opp og trimme ned mobiltelefon regninger som du betaler hver måned.

  1. Gjør det meste ut av nummervisning. De fleste mobiltelefoner i dag har nummervisning funksjoner. Dette vil tillate deg å sjekke navnet og nummeret til personen som ringer. Hvis du er koblet til en fasttelefon eller hvis det er en telefonkiosk i nærheten, kan du spare opp penger ved å lage en personsøker ut av telefonen. Ring via fasttelefon når du har fått nummeret til personen som ringer deg, eller som du må ringe. Husk at satsene for de bærbare ringer tjenestene til en mobiltelefon vanligvis kommer med en heftig prislapp.
  2. Sjekk dine minutter. De fleste mobiltelefon planer kommer med et antall minutter gratis. Antall gratis minutter som du har på kontoen din kan vanligvis kontrolleres ved å ringe en hotline eller sende en tekstmelding til et gitt nummer. Sørg for at du sjekker dine minutter regelmessig slik at du vil ha en idé om hvor mange gratis samtaler du kan fortsatt gjøre. Hvis du har lite gratis minutter, begynner å lage kortere telefonsamtaler.
  3. Arbeidet med funksjoner som din mobiltelefon plan har. Ulike nettselskaper kommer med ulike typer mobiltelefon planer. Pass på at du leser de ulike funksjonene som følger med mobiltelefonen din plan. Masse folk kaste bort penger på mobiltelefon planer som er lite brukte. Hvis du har gratis tekstmeldinger med planen din, bør du prøve å sende flere tekstmeldinger. Hvis du har gratis samtaler, prøve å lage flere gratis samtaler. Dette vil hjelpe deg med å minimere din mobiltelefon regningen.
  4. Velg planer som vil fungere for deg. Hvis du velger en telefon plan for første gang, sørg for at du velger en som har tjenester som du trenger. Det er noen mobiltelefon planer som kommer med massevis av funksjoner og masse gratis tekstmeldinger og massevis av gratis samtaler. Men hvis du aldri komme til å faktisk bruker disse, så er du bare kaster bort tiden din på mobiltelefon plan. Også, hvis du får en ny mobiltelefon som kommer med en plan, prøve å holde seg til telefoner som er enkle og ikke for dyrt. I noen telefonen planer, er du indirekte betaler for telefoner også, og ved å velge mer grunnleggende telefoner, vil du få billigere planer. Dette er spesielt nyttig hvis du allerede har et kamera, en bærbar datamaskin og en musikkspiller - du ikke lenger trenger en mobiltelefon som har alle disse funksjonene.

Hvordan å minimere en mobiltelefon regning. Gjør det meste ut av nummervisning.
Hvordan å minimere en mobiltelefon regning. Gjør det meste ut av nummervisning.

Til slutt, sørg for at du bare ringe når du trenger å lage en. Hvis du ønsker å snakke med vennene dine, kan du bruke fasttelefon, som er mye billigere. Gjennom disse enkle stegene, minimere og effektivisere din mobiltelefon regninger er enkelt.