O2i

Hvordan å motivere selgerne

Selgerne er akkurat som andre ansatte som ser frem til incentiver

Selgerne er akkurat som andre ansatte som ser frem til incentiver, belønninger og anerkjennelse. Hva er unikt med selgerne er de faktisk forventer økonomiske insentiver, monetære belønninger og monetære anerkjennelse. Selgere som deres frihet og ikke liker rammen av kontoret. De elsker samspillet. De ser frem til å transformere sin innsats i faktiske resultater. De liker å være ute på feltet, å ringe, og blir utfordret med de muligheter og er villig til å ta de nødvendige risiko. Hvis du ønsker denne typen selgere å være konsekvent motivert her er noen tips.

Hvordan å motivere selgerne. Utforme en lagdelt kommisjon plan.
Hvordan å motivere selgerne. Utforme en lagdelt kommisjon plan.

  • Utforme en lagdelt kommisjon plan. Alle ønsker å tjene mer penger. Å sette sammen en kommisjon plan på toppen av den grunnleggende kompensasjon for selgere vil få dem motivert til å jobbe hardere for å tjene høyere provisjon. De vil arbeide i forhold til hvor mye penger som de ønsker å gjøre. De fleste selgere ikke forvente en stor grunnlønn, men de forventer en heftig provisjon pakke. Så tier kommisjon plan slik at du kan motivere dine selgere. Du ønsker ikke en veldig høy provisjon for bare noen få høye resultater salg individer. Du vil at alle av ditt salgsteam å strebe etter et mål, selv om det bare er halvveis av høyest mulig utbetaling av provisjon. En trinnvis kommisjon plan vil hjelpe deg å oppnå det.
  • Lag salg insentiver som er gjennomsiktig. Du må angi riktig forventning. Du må være tydelig på får gå hvor salget insentiv vil bli kalkulert til det punktet hvor folk faktisk kan beregne for det av seg selv. Det er ingenting mer motiverende enn å se din lagkamerat med å møte sine finansielle mål hver måned. På den andre siden, er det ingenting mer frustrerende enn å motta noe mindre enn hva du forventer. Så sørg for at incentiver er gjennomsiktig og ukomplisert så det tjener sin hensikt - å motivere.
  • Sørge for daglig rapportering på hvordan hver ansatt er trending. For å holde motiverende nivået høyt, rapport om lagets prestasjon daglig. La dem se hvor nær de er å treffe sine mål. Gi hver enkelt en oversikt over hvor mye de har allerede gjort og hvor mye mer de kan gjøre ved å opprette individuelle rapporter som tar sikte på å markere suksesser og sin monetære tilsvarende.
  • Hjelpe dem å fokusere på resultater. Ikke la dine folk å bli distrahert. Enten det er et mislykket forsøk eller en omvendt salg, hjelpe dem å fokusere på målet. La dem lære av feil og hjelpe dem å komme over det så raskt som mulig slik at de kan komme tilbake på sporet. Det er svært lite plass i deres sinn for noe annet enn "alltid være avsluttende" et salg.
  • Kommuniser daglig. Være der for ditt lag. Gripe muligheten til å snakke med dem som et team og som enkeltpersoner. La dem dele med deg sine suksesser og sine utfordringer. Enten oppfordre dem på, eller hjelpe dem hvis de har problemer. Gå avstand for selgere, og det vil betale utbytte gjennom produksjonen deres.


Selv penger er en stor motivator det er ikke slutten på alt og være alt for salget ansatte. Du er nødt til å utnytte alle de ovennevnte å hoppe starte og opprettholde en motivert salgsteam.