O2i

Hvordan å øke min kreditt score med en kjøpmann linje av kreditt

En kjøpmann linje av kreditten blir brukt som en annen linje av kreditt som skal benyttes for finansielle og forretningsmessige formål. Det kan direkte eller indirekte påvirke din kreditt score som en kjøpmann linje av kreditt fungerer akkurat som en vanlig kredittgrense. Følgende er tips om hvordan du kan øke din kreditt score med en kjøpmann linje av kreditt.

  • Hvis dette er første gang du søke om en kjøpmann linje av kreditt, må du forstå at finansinstitusjonen for eksempel en bank vil basere din verdighet basert på din personlige kreditt score og kreditt historie. En kjøpmann linje av kreditt kan gi styrke til virksomheten din portefølje, men vil ikke påvirke din personlige kreditt score.
  • I dag mer kjøpmann linje av kreditt blir godkjent av forskjellige banker fordi de har innført et tiltak for å redusere sin risiko ved hjelp av bedriftens kredittkort salg som grunnlag for hvor mye penger de vil gi ut til deg. Kredittkortselskapet vil være en ansvarlig for å samle inn betaling for kapital og interesse regelmessig.
  • Søke om en kjøpmann linje av kreditt fra en bank eller en finansinstitusjon som vil akseptere din personlige kreditt score som en gyldig bevis på din gode kredittverdighet. Med ingenting å basere din ytelse som en kjøpmann, vil det være vanskelig å få en kjøpmann linje av kreditt fra andre låneinstitusjoner.
  • Det er forhandlere som vil kreve at du har en DUNS-konto før du kan handle med dem. DUNS står for Data Universal Numbering System som er akseptert og anerkjent over hele verden. Den ni-sifret tall er ditt ID-kode som skal brukes til å spore virksomheten.
  • Akkurat som alle kredittgrense, skal en kjøpmann linje av kreditt bli riktig håndtert og regninger fra forhandlere skal betales i tide og oppdatert. Sørg for at du sørger for de forhandlere som benytter din DUNS nummer ikke har noen grunn til å klage. Ellers kan du bli rapportert til Dun & Bradstreet som selskapet som administrerer virksomheten kreditt score.
  • Bruk kjøpmann linje av kreditt regelmessig for å holde det oppdatert. Når du stopper eller bare av og til bruke kjøpmann linje av kreditt kreditt-poeng vil slippe basert på overvåking rapporter om kreditt aktiviteter. Sørg for at du opprettholder din virksomhet og din kreditt score sunt med økt kjøpmann linje av kreditt aktiviteter.

Vet hvordan en kjøpmann linje av kreditt fungerer

Hvordan å øke min kreditt score med en kjøpmann linje av kreditt. Det er forhandlere som vil kreve at du har en DUNS-konto før du kan handle med dem.
Hvordan å øke min kreditt score med en kjøpmann linje av kreditt. Det er forhandlere som vil kreve at du har en DUNS-konto før du kan handle med dem.

Vet hvordan en kjøpmann linje av kreditt fungerer. Det er som et vanlig kredittkort hvor du låne penger til å betale for kjøpene og betale renter samt rektor. Hver gang du betaler rektor til avtalt tid, er penger frigjort, og det går tilbake til din linje av kreditt. En kjøpmann linje av kreditt kan være åpent mening er det ingen spesifikk periode der kreditten skal betales i sin helhet. Enkelte kjøpmann kredittlinjer har ingen bestemte begynner og slutter perioden. Velg den som er mest aktuelt for din økonomiske evne.