O2i

Hvordan å plukke varene for en møbelforretning

Åpning av en møbelforretning innebærer nøye planlegging og forberedelse. Du trenger ikke bare våkne opp en dag og kunngjøre for hele verden, "Jeg vil åpne en møbelforretning." Du må gjøre en generell plan, og under denne planen må du komme opp med sub-planer, så vel for å komme opp med en virkelig spesialisert butikk som tilbyr en klar linje av møbler design og stiler. I å plukke dine varer for møbelforretning, bli veiledet av følgende tips:

  1. Studer stedet der du har tenkt å sette opp din møbelforretning. Vær oppmerksom på andre møbler butikker allerede opererer i området, og de produktene de tilbyr. Prøv ikke å kopiere artikler som selges i disse butikkene for å unngå å splitte patronage fra kunder. Dessuten, hvis du selger de samme elementene som nabohuset butikken gjør det, vil salget trolig lide på grunn av konkurranse. Så hvis antikk er spesialitet av de første to butikker i området, er det best å få møbler elementer med moderne og tidsriktig design for variasjon.
  2. Legg til tilbehør for å fullføre møbler linje. Sidetabeller, konsoller, plantasjeeiere, lamper, lysekroner, tepper, tepper og figurer vil sikkert tiltrekke seg flere kjøpere til butikken din. Inkludert disse elementene i ditt produkt linje gir også et inntrykk av at din butikk tilbyr mer variert valg til kundene, dermed trekke deres nysgjerrighet til å stoppe ved å bla gjennom og til slutt foreta kjøp.
  3. Vær på utkikk etter varene solgt på store rabatter. Du kan vanligvis finne slike forhandle avtaler i produsentens salg der møbler elementer som kommer direkte fra fabrikken selges på engros priser. Men hvis du er i stand til å score elementer til lave priser, ikke jekke opp salgsprisen for mye. En come-on faktor som kan lokke kjøpere til butikken din er lav pris tilbud. Så, hvis du kjøpte varen til en god pris, tilbyr den til dine kunder til en god pris også.
  4. Delta i møbler hendelser. Kjøpesentre og varehus vanligvis vert møbler show og messer. Gå til disse hendelsene, og du vil bli gledelig overrasket over det brede spekter av valg og design. Når du gjør delta på disse hendelsene, ta kontakt med koordinator eller arrangør og etablere din kontakt med dem. Dette vil gjøre deg i stand til å finne mer praktiske avtaler i fremtidige møbler show.
  5. Søke flere møbler leverandører som du kan etablere en vanlig transaksjon som du bo lenger i møbelbransjen. Som forretningssamarbeid med disse leverandørene vokser i tid, vil du kunne få bedre tilbud og gode tilbud med hvert kjøp du gjør.
  6. Plukk møbler som er farge koordinert. Det vil være en exasperating opplevelse for kundene dine hvis de ikke kan finne riktig farge på kaste puter som vil matche en sofa eller en sofa. På samme måte må høyden på senter bord på salg synkronisere med høyden stuen sett i den annonserte rom.

Plukke varene for møbelforretning er tidkrevende

Hvordan å plukke varene for en møbelforretning. Studer stedet der du har tenkt å sette opp din møbelforretning.
Hvordan å plukke varene for en møbelforretning. Studer stedet der du har tenkt å sette opp din møbelforretning.

Plukke varene for møbelforretning er tidkrevende, men likevel morsomt samt gi en lærerik opplevelse. Men ikke bli båret bort av hele prosessen så du kan glemme å forberede videre de nødvendige papirer for å bruke butikken. Ta oppmerksom på at bortsett fra de vanlige Skatt identifikasjonsnummer, lisenser og næringsliv tillatelser, må du også jobbe på visse utenrikshandel papirer hvis du planlegger å kjøpe importerte møbler eks.