O2i

Hvordan å sammenligne cd priser

Få best mulig CD avtale

Jeg antar at du har akkumulert en stash av kontanter. Nå vil du investere det i CDer. Innskuddsbevis kontoer (CDer) er perfekt hvis du vil ha en høy rente, men er villige til å ofre likviditet. Dette betyr i utgangspunktet at for høy rente, låse deg opp penger for en viss tidsperiode. Denne tidsperioden kalles modenhet.

En stor fordel med CDer er at de betaler du interesse. Du har muligheten til å reinvestere interesse eller bruke det. Jeg anbefaler reinvestere din interesse hvis målet ditt er å få pengene dine vokse. Når du tjener renter på din interesse, kalles det compounding, og det gjør at penger til å vokse raskere.

Du kan bli forvirret fordi det er mange av sertifikat av innskudd (CD) der ute. Du lurer som en eller de du bør kjøpe. Med så mange valgmuligheter der ute, du begynner å føle deg svimmel. Heldigvis er det en metodisk måte å sammenligne cd priser.

  1. Det første trinnet er en no-brainer, men mange glemmer. Finn CDer som betaler en høyere årlig prosentsats Yield (APY) enn en sparekonto gjør. (The APY er beløpet du ville få for å holde pengene på en konto for en ett-års periode.) Husk, du er låse opp penger for en angitt tidsperiode. Pass på at du blir kompensert for denne risikoen.
  2. Gjøre noen undersøkelser. Begynn med å sjekke din lokale avis, post og bannere i finansinstitusjoner. Sjekk ut relaterte artikkelen på nettet for å se hva konkurransedyktige finansinstitusjoner betaler i form av APY, og modenhet.
  3. Ring din Credit Union for å få sine CD priser. Spør din Credit Union hvordan sine priser i forhold til bank CD priser. Du kan bare finne en fantastisk deal!
  4. Ikke glem å se hva renten gjør. Hvis du ser dem går opp, bør du vurdere en kortere sikt CD siden bank CD priser kan være høyere i fremtiden. Det er ikke lett å forutsi hvilken retning rentenivået vil gå. Det er derfor folk på Wall Street er betalt store penger for å gjøre forsøket.
  5. Costco er ikke det eneste stedet det lønner seg å kjøpe i bulk. For å få den beste prisen du må oppfylle visse minimumskrav. Hvis dine eiendeler er spredt ut på forskjellige finansinstitusjoner, kan du gå glipp av en "foretrukket kunde" rate. Det kan være en fordel å samle alle dine eiendeler på en finansinstitusjon.
  6. Hold et øye på dagens rentenivå. Bank CD priser er satt konkurransedyktig i markedet. Banken vet at du har et valg av hvor du skal investere pengene dine. Som en konsekvens, banker prøver å være konkurransedyktige når innstilling priser. Du vil merke at når renten øker, bank CD priser stiger også.

Hvordan å sammenligne cd priser. Det første trinnet er en no-brainer, men mange glemmer.
Hvordan å sammenligne cd priser. Det første trinnet er en no-brainer, men mange glemmer.

Hvis du følger trinnene ovenfor, bør du være i stand til å sammenligne CD priser, og få den beste prisen for din egen fordel. Ikke glem at når CD modnes, har du et vindu (som er vanligvis 10-15 dager) for å bestemme hva de skal gjøre. Med mindre du gir banken din instruksjoner ellers vil det automatisk reinvestere pengene i en ny CD. Se pengene dine til å sørge for at det fortsetter å vokse. Jeg tror det var Albert Einstein som sa at rentes rente var verdens 8. underverk i verden.