O2i

Hvordan å sammenligne hjem forsikringer i South Florida

Med alle sykloner

Med alle sykloner, orkaner, rør sprengning, brann, innbrudd og hærverk, ha et hjem forsikring er en god beslutning. Men leter etter en rimelig forsikring kan være en utfordring siden det er mange forsikringsselskaper rundt South Florida. Nedenfor finner du nyttige tips som kan veilede deg i å sammenligne ulike hjem forsikringer i South Florida, slik at du kan få den mest passende politikk for budsjettet.

  • Søke etter de nærmeste forsikringsselskapene i ditt område. Bruk kraften av Internett. Dette er den moderne tid, og alt er allerede på nettet. For eksempel kan du enkelt laste ned lister med hjem forsikringsselskaper tilgjengelig i Sør-Florida og selv finne den nærmeste til ditt sted. Søk etter område og du kan få deres adresse og kontakt tall raskere enn du kan snu telefonkatalogen.
  • Samle sitater gjennom Internett. Gå til en forsikring sammenligning nettstedet. Det finnes skjemaer som du trenger for å fylle opp med tanke på huset ditt og dine forsikringsbehov. Fullfør disse skjemaene og snart nok, vil du få sitater fra ulike A-ratede selskaper. Med disse kan du sammenligne priser uten å forlate huset, sparer deg for tid og krefter også.
  • Sammenligne Florida hjem forsikring pakker. Forskjellige pakker dekker ulike hendelser som bringer om ødeleggelse av gjenstander. Sørg for at du vet hva slags pakke du trenger. Imidlertid er flomskader ikke inkludert i Florida hjem forsikringer. Dette er bare en add-on til den eksisterende hjem forsikring og kan kjøpes gjennom den føderale regjeringen.
  • Forbered et sett med spørsmål du ønsker å spørre forsikringsagenter av selskaper på listen. Etter å ha fått kontakt antall og plassering, kan du prøve å kontakte dem. Har et sett med spørsmål klare om hvordan de takle kundekrav. Observere agentens atferd i å svare på dine spørsmål. En dårlig kundeservice signaler problemer for kunder i fremtiden. Hvis du finner dette i noen av selskapene i listen, og deretter tenke to ganger før du går til dem uansett hvor interessant deres formålsparagraf er. Spør dem om hvor ofte prisendringer, som ulykker eller situasjoner er dekket akkurat av sine ulike pakker, osv. Spør dem om ting du føler og tenker krever avklaringer.
  • Åpne ditt sinn til uavhengige enda mindre forsikringsselskaper. Store selskaper, selvfølgelig, har høye priser, mens mindre selskaper kan tilby priser som er overraskende lav. Mange huseiere spare masse dollar årlig fordi de blir forsikret med disse små, uavhengige selskaper.
  • Undersøke selskapene som forble i listen din. Du har sikkert krysset ut noen allerede som du finner skuffende fakta om hver. Men du ennå ikke er ferdig med sammenligning. Søk på Internett for klager mot disse selskapene. Det er bedre å være safe than sorry.
  • Sammenligne assurandøren rabatter. Forsikringsselskapene i noen stater foreslå lave priser når klienten forsikrer både hjem og bil i samme selskap, installering av alarm system, vinduslemmer, deadbolt låser, etc.

Hvordan å sammenligne hjem forsikringer i South Florida. Søke etter de nærmeste forsikringsselskapene i ditt område.
Hvordan å sammenligne hjem forsikringer i South Florida. Søke etter de nærmeste forsikringsselskapene i ditt område.

I søknaden opp skjemaer, må du kontrollere at informasjonen du oppgir er korrekte siden sitatene at selskapene vil gi deg er basert på dine innspill. Sett også egenandeler høyere for å senke hus forsikring premie.