O2i

Hvordan å sammenligne populære kopimaskin merker og modeller

Et kontor fullt av papirene blir mindre av en problemfri når en kopimaskin er lett tilgjengelig. Enten du bruker den til å enkelt og raskt filen duplikater eller å lage flere kopier for raskere distribusjon, kopimaskiner er uunnværlig verktøy for bedrifter.

Den type kopimaskin å eie avhenger av hvordan du vil trenge det

Hvordan å sammenligne populære kopimaskin merker og modeller. Hva gjør xerox populære er at selv om det stoppet produksjon gamle modeller og gjort sitt fokus å skape multi-funksjons kopimaskiner.
Hvordan å sammenligne populære kopimaskin merker og modeller. Hva gjør xerox populære er at selv om det stoppet produksjon gamle modeller og gjort sitt fokus å skape multi-funksjons kopimaskiner.

Den type kopimaskin å eie avhenger av hvordan du vil trenge det. For de som bare ønsker å sende duplikater av visse dokumenter, vil enkle svarte og hvite kopimaskiner nok til kopi disse dokumentene i svart tekst over hvit eller lys-farget papir. For enkelte bedrifter, de finner det kostnadseffektivt når de bruker en kopimaskin i stedet for stadig å kjøpe dyre toner for deres datamaskin laserskrivere. Imidlertid kan noen high-end bedrifter som de i reklame og media velge farge kopimaskiner for å hjelpe dem med deres prosjekter.

Å ha de beste kopimaskin merker og modeller betyr ikke at du har de mest populære. Det kan være den beste kopimaskin til dokumentene duplisering behov, men det trenger ikke å være den mest populære i markedet. Tilsvarende ikke å ha den mest populære kopimaskin ikke alltid bety det fungerer for deg 100% og passer dokumentet duplisering behov.

Noen ganger kan være den første og den lengstlevende kopimaskin selskapet i et bestemt marked bidra til å bygge bedriftens image. For eksempel på Filippinene, har Xerox vært et populært merke i landet til det punktet alle vet at "å xerox" faktisk betyr "å fotokopi." Det har blitt etablert lenge nok i landet til det punktet at det er felles merkevare i virksomheter på utleie, reparasjon og etc. for brukte kopimaskiner.

Den type kopimaskin å eie avhenger av hvordan du vil trenge det. Mer populært for sine kameraer og bilde og digitale medier gadgets.
Den type kopimaskin å eie avhenger av hvordan du vil trenge det. Mer populært for sine kameraer og bilde og digitale medier gadgets.

  • Hva gjør Xerox populære er at selv om det stoppet produksjon gamle modeller og gjort sitt fokus å skape multi-funksjons kopimaskiner, selskapet fortsatt selger forsyninger og gir støtte for eiere av sine eldre enheter som deres 1012 Photo Copier modell. Dette betyr at selv om du bruker en brukt kopimaskin, kan du fortsatt gjøre god bruk av det, siden støtte og forsyninger er tilgjengelige. Andre vanlige modeller fra Xerox er dens multi-funksjonelle 5200-serien, CopyCenter C20, og fargekopimaskin 7200-serien.
  • Mer populært for sine kameraer og bilde og digitale medier gadgets, har Canon også gjort et navn i verden av kopimaskiner. Med sine kopimaskiner som strekker seg fra de små-sized datamaskin kopimaskiner til multi-funksjonelle og høyhastighets kopimaskiner, hevder Canon at det vil tilfredsstille kravene til virksomheter uavhengig av størrelse. For den grafiske og produksjon bedrifter, blant de vanligste multi-funksjonelle desktop fargede kopimaskiner som Canon tilbyr er PIXMA Alt-i-ett-skrivere som fungerer som både en datamaskin skriver og en kopimaskin. For små bedrifter, er den kompakte bilde RUNNER 1000-serien et populært valg.
  • Sharp Corporation startet som en produsent av elektriske apparater, som TV og radio, men siden 1970-tallet har det utvidet sitt produktspekter til å omfatte andre gadgets og elektrisk hjem og kontor apparater som kjøleskap, kalkulatorer og kopimaskiner. Blant de populære modellene av Sharp for kopimaskiner er AL-1651CS modellen og AR-157E. AL-1651CS er både en kopimaskin og en skriver som kan holde opp til 30 sider av dokumentet i materen sitt, mens AR-157E har en print og skanning funksjonen med enkel montering og en papirskuff som kan holde opp til 500 ark.

Enten du har et kontor som krever mye av dokumenter til fil eller en bedrift som omhandler foto og bilderedigering, å ha en kopi maskin til din disposisjon kan være en god investering for din virksomhet.