O2i

Hvordan å sammenligne priser på tv, telefon, kabel

Teknologi i området for telefonen

Teknologi i området av telefon, TV og kabel har utviklet seg raskt de siste årene. Før var telefon, TV og kabel-tjenester separate husholdning verktøy. Hvis du er på utkikk etter måter å spare penger på disse tjenestene, er Internett nøkkelen til å finne de beste tilbudene i byen. Du kan enten sammenligne priser på enkle tjenester eller foreta en sammenligning mellom medfølgende service pakker. Bundling to eller flere tjenester kan oversette til å spare penger på dine månedlige utgifter. Det gir deg også praktisk å betale bare én faktura til en service selskap hver måned i stedet for flere forskjellige regninger til forskjellige partnere.

Hvordan å sammenligne priser på tv, telefon, kabel. Teknologi i området for telefonen.
Hvordan å sammenligne priser på tv, telefon, kabel. Teknologi i området for telefonen.

Det finnes flere gratis nettsteder som kan hjelpe deg å sammenligne priser på TV, telefon og kabel. Her er to som du bør besøke.

En. PhoneTVInternet.com. PhoneTVInternet gir online sammenligninger av enkelttjenester eller medfølgende produkter. Hvis du er ute etter å få telefonen tjenesten, kan du lære om avtaler og kampanjer fra ulike fasttelefon, mobiltelefon, digital og VoIP-leverandører. Leter du etter tv-tjenesten? Oppdatert informasjon på kabel, satellitt samt fiberoptisk TV-operatører er tilgjengelig på dette nettstedet. PhoneTVInternet gjør det enkelt for deg å sammenligne tilbudene for Internett-tjeneste om sin dial up, kabel, fiberoptisk, DSL eller trådløse Internett-leverandører.

Du kan enkelt sammenligne buntet tjenester på telefonen

Du kan enkelt sammenligne buntet tjenester av telefon, TV og kabel eller internett. Pakkepriser, planer, kampanjer og tilbud fra en rekke leverandører er lett tilgjengelig. I tillegg får du fordelen av å lese brukeranmeldelser av forskjellige leverandører, pakker og tjenester. Du kan også delta i fora hvor du kan søke råd fra medlemmer. Dette tillater deg å ta bedre informerte valg når det kommer til dine tjenester.

Du kan enkelt sammenligne buntet tjenester på telefonen. Sammenligne priser for TV.
Du kan enkelt sammenligne buntet tjenester på telefonen. Sammenligne priser for TV.

2. WhiteFence.com. Whitefence hjelper deg å finne de beste tilbudene på ikke bare telefon, TV og kabel-tjenester, men også på elektrisitet, naturgass og andre hjelpemidler for ditt hjem. Nettstedet krever at du oppgir din gateadresse slik at den kan gi deg «den mest omfattende liste over planer tilgjengelig." Hjem tjeneste shopping er så lett med whitefence. Velg tjenesten du er ute etter å få - telefon, TV, kabel eller buntet tjenester deretter inn adressen din. Så snart du gjør det, vil alle bedrifter som tilbyr den valgte tjenesten eller tjenester vises på skjermen med tilhørende priser, promoer og avtaler.

Hvis du lurer på hva tjenesten pakker en bestemt leverandør som Time Warner tilbyr, kan du velge tjenesteleverandøren og begynne å sammenligne priser, tilbud og promoer innenfor det selskapet. Du kan enkelt bestille tjenesten fra whitefence stedet for å håndtere den faktiske tjenesteleverandøren. De har en prisgaranti hvis du bestiller fra deres nettsted. En prisgaranti logo sikre at du får den laveste oppgitte prisen fra leverandør i ditt område.

Sammenligne priser for TV

Sammenligne priser for TV, kabel og telefonen har aldri vært enklere. Når man sammenligner priser, bør du allerede har en idé om hva slags tjenester du ønsker. Tenk på hva du ønsker ut av denne tjenesten. For eksempel, for en mobiltelefon, har du bare ønsker en grunnleggende pakke eller en som tilbyr gratis når som helst samtaler. Hvor mange kanaler du vil se på TV-skjermen? Satellitt eller kabel? Hva Internett-hastighet krever du? Ta deg tid til å bla gjennom de forskjellige priser, pakker og kampanjer som tilbys av tilbydere i ditt område. Med mange alternativer tilgjengelige for deg, kan du lett mikse og matche ulike tjenester for å skape en penger å spare pakken for deg.