O2i

Hvordan å selge en arvelig lager sertifikat

Aksjemarkedet er et veldig interessant og potensielt givende type investering for noen som har nok penger. Ideen er enkel. Du bare investere penger i noe selskap notert i aksjemarkedet, og hvis det aktuelle selskapet tjener, du også tjene noe commensurate til investeringen. Og av den grunn, mange har investert tungt i aksjemarkedet for å tjene en god leve. Noen enda har valgt å bruke aksjebrev som noe av verdi å forlate kjære ved døden.

Arve aksjebrev er én ting

Arve aksjebrev er én ting, men hvordan å tjene penger på dette verdifull investering er en annen. Vanligvis kan en advokat veilede deg gjennom ins og outs av å selge arvet aksjebrev. Men å ansette en advokat og be om deres faglige råd om hvordan å tjene penger i arvet investeringen kan koste deg mye penger. Du kan gjøre dette uten en advokat, her er noen tips om hvordan du skal selge en arvelig lager sertifikat.

Hvordan å selge en arvelig lager sertifikat. Agent for overføring.
Hvordan å selge en arvelig lager sertifikat. Agent for overføring.

  • Selge troppen. Selge en arvelig lager sertifikat kan virke så enkelt som å finne en kjøper og utveksle det for penger. I virkeligheten så tar det litt forberedelser å gjøre det eller å fullføre denne prosessen. Før du går og ser etter en kjøper må du ha følgende: en megling konto - en for eiendom og en for arving og en overføring agent for den faktiske salg. Med disse komponentene fullført, kan du nå starte prosessen med å selge din arvet lager sertifikat.
  • Agent for overføring. Siden aksjer håndtere bedrifter eller finansinstitusjoner, er det viktig å vite ledningen av hver transaksjon med dem. Dette bindeledd kalles overføring agent. Overføringen agent vil legge til rette for noen økonomisk aktivitet knyttet til lager enten det er kjøp, salg, eller til og med overføring. Så finn ut hvem som er transfer agent til å kontakte for arvet lager sertifikat.
  • Gjøre salg lovlig. En manns ord er en manns ord. Men juridiske papirene er noe mer forpliktende. For å være i stand til å selge arvet lager sertifikat, må du få alle de nødvendige papirene gjort. Overføringen agent vil hjelpe deg med dette. Det viktige her er medaljong signatur. Dette fungerer som en garanti for papirene. Nå, før du besøker banken, sørg for at alle papirene dine er pliktoppfyllende fylles ut.
  • Bevis arven. Hvis du arvet aksjen sertifikatet fra en avdød donor, sørg for at du har riktig dokumentasjon. Dokumentasjon som vil bevise at giveren har faktisk gått på å endelig gi deg rettigheter til aksjen sertifikatet. Du vil også måtte skaffe en sertifisering som dødsattesten er gyldig. Og når du får riktig dokumentasjon, må du handle raskt siden gyldigheten bare varer i mindre enn ett år.
  • Selve overføringen. Overføringen vil begynne med overføringen på lager skjema tilrettelagt av overføringen agent. Dette innebærer å endre navn for boet. Skjemaene skal være behørig signert av de nødvendige underskrifter. Deretter bør den opprinnelige lager sammen med papirene sendes. Dette formaliserer anmodning fra overføring av eierskap. Overføringen agent vil ta vare på endringene og bevegelser. Få en PIN-kode. Deretter ringe telefonen kundeservice. Fortell dem at du selger din lager. Dine penger vil bli sendt i løpet av fem dager.


Når du følger den rette prosessen, vil du få den endelige gave fra din kjære. Bruk den godt for det er et hardt opptjente gave fra en dearly avdød.