O2i

Hvordan å selge kuponger online

Hver gang du går til kjøpesenter du kan finne deg selv bombardert med en rekke kuponger fra forskjellige personer. På søndag avis, det er alltid en gratis kupong delen. Og la oss ikke glemme kuponger du får fra posten. Selv om de fleste mennesker bare kaste disse kupongene unna, eller bare gi dem ut til andre som kanskje trenger dem, kan du velge å selge dem for å gjøre profitt. Det er mange mennesker der ute som tjener penger ved å selge kuponger online fordi det er også mange mennesker som kjøper kuponger. Hvis du ønsker å gjøre enkle penger fra din samling av kuponger, her er hvordan.

  • Organiser dine kuponger. Det er alle slags kupong du kan få fra posten, avis, og i kjøpesenteret. Bestem deg for hvordan du vil gruppere kuponger du ønsker å selge. Det kan være logisk å gruppere dem i henhold til en bestemt kategori. Du kan også være lurt å organisere kuponger du har i henhold til grupper som for eksempel mat, rabatt stubber, og andre. Eller du kan bare kombinere hver for en god handel. Uansett, kuponger vanligvis selges i en "stash" for å gjøre profitt. Dessuten er det bedre å sjekke utløpsdatoen på dine kuponger før du selger dem. Du må tillate tilstrekkelig mailing og shipping tid før utløp for å selge.
  • Lagre kuponger. Hvis du ikke har nok kuponger å selge, begynne å samle nå. Kuponger er varmt elementer på eBay. Dette kan være en god kilde til ekstra inntekt. Kuponger gir god inntekt på grunn av mengden, så det er bedre å hamstre før de bestemmer seg for å selge.
  • Innlegg kuponger på nettet. Det finnes en rekke nettsteder du kan velge mellom å selge kuponger på nettet. Craigslist og eBay er kjente steder for å selge alle slags elementer som kuponger. Det er gratis å registrere seg for begge områdene skjønt eBay er kjent for å være mer sikker så kan det være bedre å bruke det over Craigslist. Skjønt, kan du alltid bruke begge områder for å øke sjansene dine for å selge. Nettsamfunn kan også brukes til å selge varer. Prøv alle slags nettsteder for å gjøre profitt på et mindre tid.
  • Prissette dine kuponger på riktig måte. Hvis dette er første gang å selge kuponger på nettet, er det bedre å sjekke hvordan andre selgere pris sine kuponger. Du kan gjøre dette ved å bla nettsteder som eBay eller Craigslist. En god start pris for kuponger er en 50-70% rabatt kupongen besparelser. Selvfølgelig, høy verdi kuponger tendens til å selge høyere enn lavere seg.
  • Ship kuponger på gang. Siden kuponger har utløpsdatoer, sørg for å sende dem umiddelbart til sine respektive kjøpere. Klipp kuponger riktig å opprettholde sin god stand. Noen butikker er ganske strenge på dette.


Hvis du bruker eBay

Hvis du bruker eBay, må du huske å oppgi i hver oppføring som selger er for din tid og innsats, og ikke for de faktiske kuponger selv. Det anses ulovlig å selge faktiske kuponger på eBay. Også, kan noen kuponger bare brukes i en bestemt region så være sikker på å ta med denne begrensningen på kupongen beskrivelse.

Hvordan å selge kuponger online. Organiser dine kuponger.
Hvordan å selge kuponger online. Organiser dine kuponger.

Selge kuponger på nettet kan være enkelt og kan også være en potensiell kilde til god inntekt, så hvorfor ikke starte nå.