O2i

Hvordan å selge patentrettigheter

Det er en vanlig praksis å selge rettigheter til patentet av en oppfinnelse eller produkt. Det utelukker salg og produksjon av spesielle design og oppfinnelser. Eie patent vil ikke gi deg overskudd. Du trenger for å selge lisensbruken rettigheter og patenter. Du må også markedsføre produktet hvis mulig. Nedenfor er guider på hvordan å selge patentrettigheter.

  • Markedsfør patent. Vurdere auksjon nettsteder og patentsøknader utveksling i å selge patentet. Du kan selge din patent på auksjon nettsteder som eBay. Vurdere også å konsultere en patent agent eller en patent advokat før markedsføring patent. De kan gi deg gode biter av praktiske råd om den potensielle verdien av patent. De kan også gi deg ideer som kan hjelpe avgjøre god timing i markedsføring av patentet.
  • Tildele din interesse i patent. Tilordne den etter at du har finne en prospected kjøper for patent. Du kan laste ned oppdrag skjemaer fra Europa Patent and Trademark Office hjemmeside . Du kan også få det fra din lokale USPTO grenen.
  • Sørg for at alle filing avgifter er betalt. Kjøperen må også bli informert om alle vedlikehold kostnader. Hvis du er den opprinnelige oppfinneren eller patent eier, og deretter sørge for at navnet ditt blir liggende på patent. Gjør du det er til fordel for massene og fremtidige potensielle kjøpere.
  • Vent på bekreftelse av USPTO. De vil bekrefte om behandlingen av patent lisensiering er ferdig. Bekreftelsen er normalt ferdig i tre måneder eller mindre. Du kan leie en agent eller en patent advokat. Gjøre forskning eller spør venner for henvisninger. En advokat eller agent kan bekrefte all informasjon du trenger. Patent agenter og patent advokater er opplært til å veilede og hjelpe oppfinnere gjennom behandlingen av patent deres. Trademark Office og The Europa Patent opprettholder et register over advokater og agenter på deres hjemmeside.
  • Kontroller at alt vedlikehold kostnader er betalt fullt ut. Gjør dette før du prøver å markedsføre din patent. Husk at dine rettigheter til patent kan være tapt hvis du ikke klarte å betale kostnadene innenfor den tildelte gyldighetsperioden.
  • Markedsføre produktet eller oppfinnelse. Alltid satt et budsjett for regnskap, juridiske kostnader og næringsliv oppstartskostnader. Alltid være profesjonell i markedsføringsstrategier. Lage flotte brosjyrer og formelle brev i ber et utstillingsvindu for oppfinnelsen din. Det er også nyttig å ta med et bilde, illustrasjon eller en prototype av produktet i ber om en oppfinnelse utstillingsvindu.
  • Forstå lisensrettigheter. Den mest lønnsomme steg for oppfinnere er å ha lisensrettigheter i å gjøre, bruk og salg av produkter. Det vil også hjelpe deg å beholde eierskapet på oppfinnelsen din. På denne måten kan du få royalty-avgifter på fremtidig salg. Du kan også gi eksklusiv lisens tilskudd til dine foretrukne selskaper.


Finn en anerkjent selskap i å få lisensrettigheter

Hvordan å selge patentrettigheter. Tildele din interesse i patent.
Hvordan å selge patentrettigheter. Tildele din interesse i patent.

Finn en anerkjent selskap i å få lisensrettigheter. Kunder er trygg i håndteringen respektable selskaper så det er en stor sjanse for at ditt produkt markedsføring og salg vil bli vellykket. Rettighetshaver forutsetter også ansvaret hvis det er noen element uhell.