O2i

Hvordan å selge timeshare denne uken

Jada, du har en timeshare for en ferie eiendom, for eksempel en strand leiligheten eller huset, og du vil få mest mulig ut av det mens du ikke er på ferie, men hvordan kan du selge den? Tatt i betraktning at det er mye timeshare på markedet, og sjansene for et vellykket salg synes ekstern, kan det være lurt å lese denne guiden om hvordan å selge timeshare til en sikker kjøper.

Hvordan å selge timeshare denne uken. Ikke ty til upfront avgift betaling.
Hvordan å selge timeshare denne uken. Ikke ty til upfront avgift betaling.

  • Ikke ty til upfront avgift betaling. Alle som ønsker å selge sin timeshare bør aldri ty til forhånd gebyr betaling, som de fleste han ville ende i fiasko. Mange selskaper hevder at de lover refusjon eller en pengene-tilbake-garanti, og de sikkert friste deg til å betale denne avgiften i bytte for en bedre sjanse til en vellykket salg, men i virkeligheten ikke de kan få hva du vil, selv om du har betalt denne avgift, og verre, selv om du klager de ikke vil gi deg pengene tilbake. Men hvis du må betale, bør gebyret være rimelig rimelig, eller enda bedre, finne tilbud fra kjøpere som ikke ber deg om å betale slike avgifter.
  • Prisen rimelig. Mange timeshare-eiere har en tendens til å kutte ned sine salgspris fra det opprinnelige kjøpet av sine timeshare med så mye som 50%, men de kunne ikke sikre et salg. Den beste tingen du gjøre først når du setter riktig verdi for timeshare er å søke på nettet etter andre timeshare salg (inkludert online annonser og auksjoner) og priser som ligner på ditt estimat og detaljer av timeshare (dvs. soverom, fasiliteter, plassering, osv. ), og se om noen av disse er vellykket, og ta kontakt med feriested eller eiendom manager om up-to-date salg priser. Når du har gjort noen av forskningen, husk imidlertid at de fleste forhandlere har liten idé om hva en timeshare egentlig er, så har de en tendens til å overprise sine timeshare å hente inn det de har betalt tidligere, en misforståelse som om timeshare leier et stykke av fast eiendom som land eller en bygning som også styrker seg i verdi.
  • Annonsere. Det er mange steder på Internett for å sette opp en syv-dagers annonse for timeshare, men den vanligste er eBay, så før du bruker dette nettstedet anbefales det at du bør rådføre seg med timeshare guide først. Andre høyprofilerte timeshare nettsteder er også anbefalt, forutsatt at du sjekke deres banerekorder nøye. Tradisjonelle rubrikkannonser i avisen også fungere. De har seksjoner viet til timeshare, slik at du kan sette en ukes annonse der. Til slutt, sørg for at timeshare i annonsen er så nøyaktig som mulig, som potensielle kjøpere vil vente detaljer.
  • Betale lånet først. Før du selger, må du kontrollere at lånet er betalt på riktig måte, så få kjøpere er villige til å dole ut kontanter for å ta over som lån. Du kan ty til refinansiering hjemme boliglån å nedbetale lånet, eller hvis timeshare er en personlig forbruker lån, kan du selge det, forutsatt at du fortsatt har plikt til å betale lånet. Hvis ubetalt saldo er for dyrt, vurdere muligheten for å leie timeshare samtidig redusere tapene til hele lånet er betalt.
  • Forhandlere. Når du har din timeshare oppført, vil kontakter fra forhandlere har tilbud høyere enn avtalt pris og løfter om raske salg, men selvfølgelig vil det være forhånd avgifter involvert, så pass.


Med disse tipsene, vil du være i stand til å selge timeshare med en gang.