O2i

Hvordan å sende inn en avslutter krav gjerning

Du sende inn en rask krav gjerning fordi du ønsker å gi opp en rett

Du sende inn en rask krav gjerning fordi du ønsker å gi opp en rett, tittel eller interesse over en eiendom som du har eller ville trolig ha i fremtiden, slik at du kan overføre din rett til en annen person. Hvis du overfører din rett, er du kalt en grantor. Den personen du rett rett til å kalles en grantee. Er avslutter krav gjerning oftest arkivert fordi du ønsker å gi rett som en gave, vil du overføre eiendommen til et familiemedlem, ønsker du å plassere din eiendom til en bedrift etablering, eller bare hvis du har noen tvil om tittelen på eiendommen. Her er hvordan du gjør det.

Vit hva du trenger å vite

Hvordan å sende inn en avslutter krav gjerning. Vet hva du trenger å vite.
Hvordan å sende inn en avslutter krav gjerning. Vet hva du trenger å vite.

Vet hva du trenger å vite. Du må forskning på lokale lover angående avslutter krav gjerning. Informasjon om dette er tilgjengelig i bøker og på Internett. Hvis du føler at du trenger noen til å fortelle deg første hånd, så kan du nærmer deg en advokat.

Du har noen papirer å gjøre. Du trenger for å få en avslutter krav gjerning skjemaet og fylle det ut. Du kan enten kjøpe en i bokhandlere eller du kan også laste ned filen fra Internett (for eksempel: http://www.ilrg.com/forms/quitdeed.html). Du må fylle ut all nødvendig informasjon. Du må sørge for at all informasjon du har lagt inn er riktig, og du bør også sørge for at det ikke er noen typografiske feil, stavefeil eller faktiske feil. Skjemaet vil bli ugyldig hvis slike feil er funnet i dokumentet.

Kontakt Fylkesmannens

Kontakt fylket avdelingen. Denne avdelingen omhandler all informasjon relatert til reelle egenskaper i et fylke. Du bør skaffe papirene som ville forklare lovligheten av din bolig. Dette kan ikke være det samme for noen stater, så lenge papirene inneholder informasjon om eiendommen.

Du sende inn en rask krav gjerning fordi du ønsker å gi opp en rett. Du har noen papirer å gjøre.
Du sende inn en rask krav gjerning fordi du ønsker å gi opp en rett. Du har noen papirer å gjøre.

Signere skjemaet. Bør du ta oppmerksom på at når du gjør signere skjemaet, må det være en juridisk representant til stede. Alle grantors bør være tilstede før den juridiske representant dersom du er ikke den eneste grantor. Hvis du er litt lav i økonomi du ikke bør virkelig bekymre fordi i dag er det noen banker som tilbyr billigere juridiske tjenester for relativt enkle saker som overføring av titler.

File avslutter krav gjerning

File avslutter krav gjerning. Dette er det siste trinnet. Etter de forrige trinnene, kan du nå sende du avslutter krav gjerning med fylket. Innspillingen av dette dokumentet er siktet for en liten avgift. Når skjøtet er signert, er det endelige og overføringen er også endelig.

Når du har signert avslutter krav gjerning

Når du har signert avslutter krav gjerning, du har nå tilbakelevert din rett over eiendommen. Problemet er, noen ganger du ønsker å få din eiendom tilbake. Du kan bare ha den tilbake hvis Stipendiaten vil slutte kravet. Ellers ville du nødt til å ansette en advokat, slik at du kan sende inn en sak. Husk at dette innebærer overføring av eiendommer til en annen person eller enhet, så bruk denne juridiske instrument med forsiktighet.