O2i

Hvordan å søke om en virksomhet lån

Den som sa at du trenger penger for å tjene penger var helt riktig

Den som sa at du trenger penger for å tjene penger var helt rett. Det spiller ingen rolle om du allerede vet hva virksomheten du planlegger å komme inn, eller at du har alle nødvendige papirer og tillatelser, eller at du har funnet det perfekte stedet å starte den. Hvis du ikke har penger til å få bedriften opp fra bakken, så du kan ikke starte en virksomhet i det hele tatt. For bedriften å bli operativ må du ha stabil finansiering og å gjøre det, må du få en bedrift lån. Finansinstitusjoner som kreditt fagforeninger og banker vanligvis gir ut lån til små bedrifter. Du kan skaffe lån fra en rekke kilder. Men først må du oppnå sine krav i orden for dem å gi deg en virksomhet lån.

Følgende er enkle trinn for å hjelpe deg å søke om en virksomhet lån:

Hvordan å søke om en virksomhet lån. Etablere grunnen til hvorfor du trenger en bedrift lån og bosette seg på det beløpet du trenger for å starte din bedrift.
Hvordan å søke om en virksomhet lån. Etablere grunnen til hvorfor du trenger en bedrift lån og bosette seg på det beløpet du trenger for å starte din bedrift.

  1. Etablere grunnen til hvorfor du trenger en bedrift lån og bosette seg på det beløpet du trenger for å starte din bedrift. Hvis dette er første gang å starte en bedrift, må du alltid tenke gjennom alle avgjørelsene du tar. Tenk på hvorfor du trenger et lån og hvor mye du trenger. Bestem deg for hva slags lån du vil og hvor du ønsker å kjøpe det fra.
  2. Be om noen råd fra erfarne forretningsmenn og folk fra finansinstitusjoner. Du virkelig trenger dette spesielt hvis du er ny til næringslivet. Det er bedre å være nysgjerrig og stille spørsmål enn å være arrogant og ikke be om noe hjelp i det hele tatt. Besøk banker og organisasjoner som gir hjelp for små bedrifter med sine søknader om lån.
  3. Sjekk din kreditt scorer og historie. Sørg for at du har din kreditt historie i orden før du søker om en virksomhet lån. Banker og andre finansinstitusjoner vurdere både forretnings-og personlig kreditt historie. Gjennomgå kreditt-rapporter og sørg for å be byrået å fastsette hva feil du kommer over med. Dette vil gjøre programmet til en virksomhet lån lettere og vil trolig øke sjansene dine for å bli godkjent.
  4. Arranger en idiotsikker forretningsplan. Mesteparten av tiden, vil du trenger for å forberede en god forretningsplan før du kommer opp med hvor mye penger du trenger for å starte en bedrift. Dette vil omfatte regnskapene fra tidligere bedrifter, strategier for markedsføring, en uttalelse av sivile, kontantstrømmer, oppstilling over resultatet, samt din egenkapital, eiendeler, inntekter, kostnader og forpliktelser. Være organisert.
  5. Du bør være i stand til å lage en presentasjon som vil vekke din potensielle utlåner oppmerksomhet. Gi eventuelle nødvendige materialer som regneark, grafer og detaljer for din forretningsplan. Planlegge en avtale og gi din presentasjon.
  6. For å hjelpe deg gjennom juridiske dokumenter og bestemmelser, be om hjelp fra en advokat.

Ber om en virksomhet lån kan høres ut som ekstrem hardt arbeid, men alt som trengs er mye fokus og besluttsomhet, og snart vil du få din virksomhet utenfor bakken.