O2i

Hvordan å spare penger

Hvis du vokste opp i et hjem hvor penger kalles en velsignelse og utgifter kalles forvaltning, deretter telle selv som en av en håndfull mennesker som virkelig verdi penger for alt det er verdt. I motsetning til deg, er det mange ikke synes det er så lett å se på penger i dette opplyst tilstand. Mange har gjort feil i å bruke som penger vokser på trær. De ønsker! Hvis du kjenner folk som sliter med utgifter problemer og ønsker å formidle din egen visdom om å spare så kanskje du kan bruke noen av disse flere forslag:

Hvordan å spare penger. Tenk to ganger før du kjøper noe som ikke er ansett som viktig.
Hvordan å spare penger. Tenk to ganger før du kjøper noe som ikke er ansett som viktig.

  • Tenk to ganger før du kjøper noe som ikke er ansett som viktig. Mat, klær og husly er tre av de grunnleggende menneskerettighetene som folk skal ha. Ordet "basic" gjelder enkel mat, klær og husly. Med andre ord, med mindre du er rulle i deigen, eller har vunnet mega lotteriet, har du ingen rett kjøpe designer produkter på en blue-collar lønn. Virkelig dude, trenger du en designer dobbel latte espresso tre eller fire ganger om dagen? Hva med den siste boken fra at twat som stjerner i sitt eget reality show? Jeg tror du vet svarene på disse spørsmålene.
  • Leve innenfor det betyr. For å være helt sløv, holde seg til et budsjett. C'mon, Si det! BUDSJETT! Det er ikke et stygt ord. Hvordan kan du vite hvor mye du trenger for å leve på hver dag? Enkelt. Identifiser kjøp og dine utbetalinger den siste måneden og liste disse ned. Telleapparat opp alt. Krysse ut de elementene du kan leve uten som parkeringsavgift, kabel, magasin / avis abonnementer, og garderobe oppgraderinger. Så ta en titt på din ta hjem betale. Du kan ganske mye se misforholdet rett foran øynene dine. Nå justere forbruket ditt for å komme opp med et realistisk budsjett. Lag en forpliktelse til å holde oss til den.
  • Plante en grønnsakshage. Høste dine egne tomater, urter, paprika, aubergine og andre grønnsaker som er lett å vokse og vil ikke ta for mye krefter på å tendens til. Selv for en som ikke er kjent med hagearbeid kan starte i det små for å spare penger i fremtiden. Klikk på www.weekendgardener for mer informasjon om å oppdra dine egne grønnsaker.
  • Se en film når den er ute på DVD så kan du leie det. Dette vil spare deg mer når du tenker på bekostning det tar å se filmer. Bortsett fra kostnadene for billetten, må du kjøre eller pendle til kino, kjøpe snacks, gå ut til middag etter filmen, og deretter pendler til hjemmet. Nå hvis du er i vane å fange en flick dobbelt eller tre ganger i måneden, vil disse utgiftene ballong. Det er plusser som gjør minuser av filmen regning. Tenk på det.
  • Ikke skylder gjeld eller la gjelden eier deg. Europa handler om forbrukersamfunnet og kapitalismen. Se på de butikkene du passerer hver dag. Se hvordan de er utformet. Butikkene er bygget for å lokke deg til å kjøpe og kjøpe deg vil. Gjett hva du bruker til å betale for dine shopping? Ja, din kreditt. Faktisk kan du allerede føler at du jobber fordi du skylder. Det er ingen måte å lagre. Kutt gjeld eller betale den av når du kan, slik at du kan begynne å spare.
  • Lage mat fra bunnen av. Alt som spise ute, frosne middager, og take-aways ta så mye penger. Lage mat enkle og næringsrike måltider og spare penger mens du forplikter deg til husmannskost. Du kan fortsatt ha det gøy og spise ute, sikkert! Bare gjøre det en gang eller to ganger i måneden og ikke tre ganger i uken.

En liten penny knipe her og der vil du se at du sparer opp til at sparegrisen av deg er bare sprengning på snuten. Du kan gjøre det! Ja, du kan!