O2i

Hvordan å stamme boliglån

Som et boliglån opphavsmann, er det din plikt å sikre det beste lånet for dine kunder, for å øke selskapets kredittvurdering, for å øke din egen karriere, gjør deg selv kjent som en god lån offiser og dermed få flere kunder. Før du får disse personlige og økonomiske belønninger, må du først vite hvordan du kommer lån, og tipsene nedenfor vil vise deg hva du skal gjøre.

Hvordan å stamme boliglån. Har en grad i noen av de finans-relaterte felt.
Hvordan å stamme boliglån. Har en grad i noen av de finans-relaterte felt.

 1. Har en grad i noen av de finans-relaterte felt, kunnskap innen bank og finans programmer, og må ha tatt spesialisert opplæring i utlån og boliglån. Du bør også ha gode mellommenneskelige forhold ferdigheter. Det er en fordel for din karriere hvis du liker kundeservice, har god kommunikasjon, salg og markedsføring ferdigheter og vilje til å tjene og lykkes.
 2. Du må være lisensiert av staten for å være et boliglån opphavsmann. Boliglån megleren selskapet du jobber for kan sponse deg å sikre din lisens. Sjekk med din statens lisensiering divisjon for å finne kravene som disse kan variere fra stat til stat.
 3. Være en ekspert og lære alle gjeldende lover og vilkår for boliglån så vel som den siste utviklingen i bransjen. Lær de vilkår og retningslinjer gitt av de store boliglån institusjoner som Fannie Mar og Freddie Mac. Gjør det til en vane å alltid være på linje med konkurrentene og arbeide ut de beste priser og vilkår for kunder som selskapet vil tillate.
 4. Du bør lære å låse renten i et lån, lese og analysere kreditt-rapporter, og beregne å gi det beste tilbudet på en søker samtidig om en god inntekt. Du bør også være klar over de nyeste forskrift om tillatte avsløringer som du kan gi lån søkere.
 5. Holde seg orientert om økonomiske og hjem lån markedsrenter og nyheter. Satsene varierer nesten daglig, og det vil betale store utbytter hvis du vet hvordan boliglån markedet beveger seg.
 6. Markedsføre dine tjenester for å tiltrekke seg flere kunder. Være en sertifisert vandrende reklame for deg og din bedrift. La låntakere vet fremgangsmåten du gikk gjennom for å få sin lånesøknad godkjent. Gjør dem at du virkelig verdsetter deres virksomhet og hadde mye arbeid å hjelpe dem å sikre boliglån. Bruk dem til å annonsere din bedrift og tjenester. Fortell dem at du vil sette stor pris på om de kan henvise andre søkere til deg.
 7. Nettverk i det lokale eiendomsmarkedet samfunnet og utvikle gode forretningsforbindelser med realtors i ditt område for å øke din henvisning score. Forbered løpesedler som listen din suksess. Få attester fra fornøyde kunder og ta dette med i dine løpesedler og brosjyrer.
 8. Send takk notater til fornøyde kunder, til lån garantistene, til realtors. Setter pris på tjenesten de ga deg. Dette vil gi deg subliminal reklame. Pass på at i hver eneste tone og kort du sender, er din kontaktinformasjon og tjenester som du tilbyr tydelig angitt.
 9. Få kontoret for å være en sponsor i en lokal hendelse som vil gjøre din tilstedeværelse kjent for et bredere publikum. Spør om du kan plassere en liten messe i hallen, slik at du kan distribuere løpesedler, brosjyrer og ringe kort. Fortell interesserte som du vil svare på alle sine henvendelser når de ringer eller besøke kontoret.
 10. Instruere sekretær til å ha en standard hilsen når hun plukker opp telefonen. Gjør det høres at du er til stede til en klient, og vil ikke være i stand til å ta sin samtale, men vil prøve å se om du kan avse noen minutter. Denne teknikken tyder på at du er alltid i etterspørselen og gjøre en innringer føler seg viktig siden du avbrutt hva du gjør nå å ta sin samtale.
 11. Få ekstra sertifisering og videreutdanning. Dette øker sjansene for opprykk og flere kunder.

Være ærlig i alle dine forretninger

Være ærlig i alle dine forretninger. Som et lån opphavsmann din suksess kommer i forretningsetikk som du har satt for deg selv og hvilken form for tjeneste du utvide til dine kunder. Klienten din base vil formere når ordet kommer ut at du er et lån opphavsmann som bryr seg om kundene dine og går ut av din måte å bringe en låntaker og en garantist sammen for en gjensidig fordelaktig resultat.