O2i

Hvordan å starte en klesbutikk med bare fire tusen dollar

Hvis du ønsker å komme inn detaljhandel, men har bare noen få tusen dollar for å arbeide med, en av de enkleste tingene du kan gjøre for å komme i gang er å åpne en klesbutikk i cyberspace. For så lite som 2990€ du kan begynne å selge dine design eller få elementer på sendingen og komme inn i detaljhandelen.

Hvordan å starte en klesbutikk med bare fire tusen dollar. Skriv ut en forretningsplan.
Hvordan å starte en klesbutikk med bare fire tusen dollar. Skriv ut en forretningsplan.

Her er hvordan du starter en klesbutikk med bare fire tusen dollar.

  • Skriv ut en forretningsplan. Som med enhver bedrift, er det første du må gjøre for å komme i gang å lage en plan. Bestem hvilke konkrete elementer du ønsker å selge og til hvem. Du trenger å vite din målgruppe, slik at du kan nøye velge inventar som du vil bære. Å vite hvem du vil selge til vil også hjelpe deg med å finne hvor du skal annonsere din plass slik at potensielle kunder vil vite hvor du skal finne deg på nettet. Bestemme hvordan du vil budsjettet 2990€. Inkluder også alle de tingene du trenger å gjøre og sette opp, for eksempel domenenavnet, business registrering og lisensiering, samt enhver annen virksomhet relatert informasjon og Betegnelser.
  • Start med ditt domenenavn. Du trenger for å forberede den virtuelle adressen til virksomheten din. For å gjøre dette, må du sette opp et domenenavn. Tenk på et navn på en virksomhet som er morsomt, fengende og beskrivende, slik at når folk gjør et søk på nettet, vil området kommer opp. Med mindre du er kunnskapsrike med å skape et webhotell, er det best å jobbe med en webmaster eller web designer til å sette opp en handlekurv system samt en web hosting system for din bedrift.
  • Sett opp et betalingsmiddel. Dette kalles en kjøpmann. Dette er den metoden som du vil akseptere betaling for kjøp gjort på nettstedet ditt. Det er godt å akseptere minst ett større kredittkort, men du bør ha minst to for å gi kundene alternativer. Du kan også velge å sette opp en PayPal-konto som en annen betalingsmiddel. Bortsett fra dette, kan du også ønsker å sette opp en PO Box for din bedrift adresse slik at du ikke trenger å gi hjemmeadressen din som en postadresse. Du kan også være lurt å sette opp et gratisnummer sammen med nettstedet ditt, slik at kundene kan ringe inn sine bestillinger eller telefon i spørsmål.
  • Kilde elementene. Nå som du har på nettstedet og midler til å godta utbetalinger, bør du forberede hvor du vil få elementer til å selge. Du kan kontakte en distributør og sette opp en plan for varene. Lokalisere distributører av merkevarer og elementer du liker og snakke direkte til dem for å spørre om du kan bære sine varer på nettstedet ditt. En annen metode du kan bruke er å snakke med lokale designer om innleverer sine varer på nettstedet ditt. Du kan lade en kommisjon for hvert element solgt. Dette vil holde kostnadene nede, siden du ikke trenger å produsere elementene selv og bare gi et middel for designere og distributører for å selge sine varer.
  • Sett opp ditt nettsted. Nå som du har i butikken, kassaapparat og varene å selge, kan du komme i gang. Organisere elementene i nettbutikken slik at kundene vil ha en lett tid på jakt etter hva de ønsker. Utforme området for å gjøre det lett på øyet og brukervennlig. Å få ord ut på nettstedet ditt, må du annonsere på nettet.


Det er viktig å overvåke og spore dine aktiviteter på nett, samt de pengene du bruker for din virksomhet. Selv om du ikke har en fysisk butikk som du selger varer i, bør du likevel være profesjonell og organisert.