O2i

Hvordan å starte en taxi virksomhet

Hvis du planlegger å starte en taxi service, er det mange ting å vurdere. Oppstart kapital for denne virksomheten er høy selv uten å ta hensyn lisensene og forsikring må du anskaffe.

Hvordan å starte en taxi virksomhet. Få en taxi virksomhet lisens.
Hvordan å starte en taxi virksomhet. Få en taxi virksomhet lisens.

Finne en lav pris bil er den mest utfordrende delen, fordi ikke alle kan ha råd til en splitter ny bil i disse dager. Men selv om det krever høye kapital og hardt arbeid, kan det lønne seg veldig vakkert fordi drosjer tjene både private og offentlige kunder, du sjelden trenger å bekymre deg passasjerene.

Plasseringen er også en viktig faktor i å avgjøre hvor mye overskudd du vil gjøre. Denne veiledningen kan gir informasjon for å starte en taxi service.

 • Få en taxi virksomhet lisens. Dette er den mest tidkrevende delen av hele prosessen. Dette er hovedsakelig fordi du må gå til andre steder, vent på tillatelse, og betale de nødvendige mengder. Også søke om førerkort hvis du ikke har en. En lisensiert taxi virksomhet er viktig av juridiske årsaker.

  Kjøp en rimelig bil så mye som mulig. Finn et sted der du kan betjene taxi virksomhet.
  Kjøp en rimelig bil så mye som mulig. Finn et sted der du kan betjene taxi virksomhet.

  Du bør også gjelde for en politikk med et forsikringsselskap for å ivareta sikkerheten for sjåførene. Se etter en lav pris forsikringsselskapet hvis tilgjengelig, be om veiledning om dette.

 • Kjøp en rimelig bil så mye som mulig. Før du kjøper bilen, kontrollere kostnaden for alle modeller er tilgjengelige for deg. Sammenligne biler fra forskjellige leverandører og gå online for å finne flere kilder til pristilbud.

  Prøv å få en rabatt ved å kjøpe 03:57 biler i stedet for å kjøpe bare én. Besparelser du får fra å kjøpe i bulk kan være betydelig.

  Bortsett fra å få bilene dine billig, sjekk om det er i forsvarlig stand for kjøring. Prøv å ta med en venn eller slektning som vet om biler for å hjelpe deg å vurdere tilstanden på drosjer.

 • Finn et sted der du kan betjene taxi virksomhet. Hvis operasjonsområde bruker drosjer som transport, operere der. Du kan gå til den lokale rådhuset, og de vil gi deg den informasjonen du trenger om du kan operere i området, og hva andre forskrifter og lover du trenger å vite om.
 • Installer radioer i alle kjøretøy for kommunikasjon. Dette vil hjelpe sjåførene vet hvor du skal gå hvis han ikke kan finne noen passasjerer. Det kan også brukes om driverne ansikt krisesituasjoner. Radioene kan forenkles ved en telefon sentralen, som kan ta imot samtaler fra kunder.
 • Spør andre taxi service selskaper for å få hjelp. Dette vil sikre deg at du ikke glemmer noen prosess eller lisens for din taxi service virksomhet. De kan gi råd om hvor du skal kjøpe biler eller riktig vedlikehold. Mens du er i konkurransen, vil taxi operatører vanligvis være nyttig til hverandre, spesielt i byer hvor drosjer er etterspurt.
 • Leie drivere for din taxi. En sjåfør må være ærlig, kan jobbe 24 timer i strekk og fysisk form. De må ha førerkort, som er den mest grunnleggende kravet for alle. Så snart du har driverne og har fullført de nødvendige papirer for virksomheten, starte din taxi tjenesten umiddelbart.