O2i

Hvordan å ta et hjem inventar

En nødvendig skritt for huseiere "eller leie 'forsikring

Selv om du håper du aldri trenger å bruke det, er et hjem inventar noe som er viktig å ta. Et hjem inventar er en liste over alle dine personlige eiendeler og deres verdi. Dette er nødvendig for forsikringskrav, enten det er leietakere "eller huseiere 'forsikring.

Hvordan å ta et hjem inventar. Sett av litt tid til å spille alle dine eiendeler.
Hvordan å ta et hjem inventar. Sett av litt tid til å spille alle dine eiendeler.

  1. Få forsikring. Sørg for at du har huseiere 'eller leie' forsikring. Mange mennesker feilaktig tror at de bare trenger forsikring dersom de eier sine hjem. Men leietakere 'kan forsikringen også beskytte dine eiendeler, og har en tendens til å koste mye mindre enn huseiere' forsikring.
  2. Sett av litt tid til å spille alle dine eiendeler. Heldigvis trenger du ikke å registrere alle par sokker. Sørg for at du tar opp de dyreste elementene - datamaskiner, elektronikk, etc. - og gruppe de andre elementene. Liste "Ti par bukser" eller "4 BH." Hvis du har noen elementer som er verdt mer enn gjennomsnittet i gruppen (vintage klær, første utgave bøker), liste dem separat.
  3. Velg en metode for å utføre ditt hjem inventar. Vanlige (og enkelt!) Metodene er å lage en skriftlig inventar, en video innspilt inventar, eller en PC-basert inventar.
  4. Skriftlig inventar. Få en bærbar eller en perm og dedisere det til ditt hjem inventar. Lage en seksjon for hvert rom, og skrive ned alt på rommet. Det er mer brukervennlig hvis du gjør kolonner lister elementet, en beskrivelse av elementet, merkenavnet eller produsent, en seriell eller modellnummer, og prisen du betalte for den. Ta bilder av hver gjenstand (ikke glem serienumre eller merkenavn!) Og lagre bilder samt element kvitteringer i perm eller bærbar PC.
  5. Videoopptak. Dette er muligens den enkleste metoden for å utføre et hjem inventar. Bruk videokameraet og gå gjennom huset, innspilling alt innholdet i hvert rom. Du kan diktere informasjon om hvert element som du går (filming serienumre, merkenavn, etc., og si dem høyt) eller har en venn eller et familiemedlem så mens du tar opp. Hold kvitteringer med innspillingen
  6. Datamaskin inventar. Du kan enten utføre datamaskinen inventar i et tekstbehandlingsdokument akkurat som du ville en skriftlig inventar, eller kjøpe et hjem inventar dataprogram. Hjemmet inventar programvare hjelper deg å logge hvert element, laste opp bilder og skanne kvitteringer.
  7. Ikke glem apparater. Oppvaskmaskiner, kjøleskap, brødristere, og andre apparater noen ganger får glemt og er viktig.
  8. Record elementer i loft, kjeller og garasje. Ikke glem ting som du har lagret, og som ikke bruker!
  9. Kopiere hjem inventar. Lag en kopi av varelageret på hvilken medium du har valgt. Gi den til en venn eller et familiemedlem som bor i et annet område. I tilfelle en naturkatastrofe treff, trenger du ikke vil at kopi av hjem inventar å bli ødelagt også.

Det virker som mye arbeid akkurat nå, men hvis noe noensinne skjer, vil du være glad for at du har et hjem inventar - det gjør får trygdeytelser mye enklere!