O2i

Hvordan å tjene ekstra penger: enkle måter å tjene penger

Bruk disse tipsene for å tjene ekstra inntekt

Kan du bruke litt ekstra penger? Vel du er ikke alene. Den fortsatt stillestående økonomi har etterlatt seg mange europeere med ingen andre valg enn å plukke opp en deltidsjobb. Men vi har andre ideer! Hvis du er på utkikk etter kreative måter å tjene litt ekstra penger, bruke disse tipsene og penger å gjøre ideer å ta med kontanter i for regninger eller bare for moro skyld.

Hvordan å tjene ekstra penger: enkle måter å tjene penger. Start en shopping service.
Hvordan å tjene ekstra penger: enkle måter å tjene penger. Start en shopping service.

Her er hvordan å tjene ekstra penger:

 • Resirkuler metall. En av de enkleste måtene å gjøre raske penger er resirkulering. Bare lagre eventuelle metallgjenstander, og ta varene til et metall gjenvinningsstasjon hvor de vil betale deg kontant. Vanligste metallene med en høyere verdi er kobber (fra rørleggerarbeid) og aluminium (for eksempel brusbokser, folie, osv.). Alle elementer som inneholder metall kan gjenvinnes, dette inkluderer alle hvitevarer, møbler, knick-knacks, etc.
 • Få ormer. Gå ut etter solnedgang og finne stor kveld crawler ormer. Dette kan høres ut som en merkelig måte å tjene ekstra inntekt, men de fleste fiske eller takle butikker vil kjøpe dem fra deg. Hvis du finner dette svært vellykket, bør du vurdere oppdrett ormer å øke beløpet du kan selge.
 • Ta undersøkelser. Mange byer har markedsundersøkelser paneler som betaler folk for å smake test, eller prøve ut visse elementer eller mat. Søk byen din for disse "paneler", og du kan bli belønnet med en enkel og morsom måte å tjene penger.
 • Start en shopping service. Stedet for bare å handle for deg selv, kan du prøve å handle for andre, og får betalt for det. Send ut flygeblad annonsering din bedrift og vente for folk å ringe deg med sine handlelister.
 • Selge varer på auksjoner nettstedet. Den elektroniske auksjoner nettsteder som Ebay.com og Etsy.com har blitt en stor hjelp for å tjene ekstra inntekt. Du kan selge alt fra kjøleskap magneter til biler på Ebay. Og Etsy er for de som ønsker å selge håndlagde elementer. Begge steder kan være en rask og enkel måte å generere ekstra penger.
 • Selge noen bøker. Det finnes en rekke nettsteder som nå betale forbrukerne for bøker. Dette omfatter romaner i alle sjangre, paperbacks, og innbundet bøker samt lærebøker. De må være i god stand og må være på listen over tomes at selskapet trenger.
 • Samle gamle smykker. Gold er en vare som er alltid verdifullt. Selv brutt halskjeder og armbånd er verdt penger. Du kan ta disse brikkene til din lokale pantelånersjappen og få "skrap" metall pris for gull, andre edle metaller, og edelstener.
 • Være en veileder. Det er studenter som sliter hver dag for å ta tak i fagene i skolen. Bruk din kunnskap og ferdigheter for å hjelpe ved å undervise disse elevene i en veiledning virksomhet på siden.
 • Starte en rengjøring bedrift. Selv i denne økonomien er det behov for husassistenter. Du kan tilby å rense boliger for en rimelig avgift til forbrukere i ditt område. For å få mer oppmerksomhet, tilbyr tjenester som andre ikke som stryking klær, vaske tøy, og organisere mellomrom mens du er der, deretter lade en liten ekstra avgift for disse spesielle jobber.
 • Sponset lenke
  Vil ut av rotteracet? Du kan være din egen sjef med 1000 måter å tjene penger!

  Bruk disse tipsene for å tjene ekstra inntekt. Selge varer på auksjoner nettstedet.
  Bruk disse tipsene for å tjene ekstra inntekt. Selge varer på auksjoner nettstedet.

 • Prøv datamaskin reparasjon. Hvis du er dyktig på feilsøking og fikse hjemme-PC problemer du kan være i stand til å tjene ekstra penger med denne kunnskapen. Folk er alltid behov for en tekniker som raskt kan fikse datamaskiner og bærbare datamaskiner. Annonsere denne tjenesten gjennom flygeblad, visittkort, og jungeltelegrafen i byen din.
 • Bli en erstatning. Lokale skoler er ofte på jakt etter hjelp. Erstatning undervisning kan legge til 3 eller 4 dager med ekstra arbeid til uken.
 • Gjør hva du vet. Har du muligheten til å gjøre eller lage noe unikt? Hvis ja, så kan du bruke dette til å tjene ekstra penger. Dette kan omfatte hobbyer som sying afghanere. Du kan selge varene som du oppretter på nettsteder som Etsy.com.
 • Skriv elektroniske artikler. Hvis du liker å lese eller skrive i fritiden, kan du prøve å skrive artikler for forskjellige nettsteder og få betalt når de får publisert på nettet . Mange bedrifter vil ansette skribenter med lite erfaring, men som har en sterk evne til å skrive. Skrive en prøve å sende med søknaden er en god idé.
 • Bruke bloggen. Tro det eller ei, kan blogger brukes til å lage ekstra penger. Hvis du har din egen blogg , kan du øke trafikken til bloggen din og tjene penger ved å sette reklame på siden av siden. Et gratis program som Google AdSense betaler du hver gang noen klikker på en av annonsene. Det er også mange nettsteder som betaler deg penger for hver post som du gjør på bloggen sin. Men de fleste av disse nettstedene krever lange ventetider og tillater ikke for rapid-fire blogger. Sjekk ut noen av lenkene nedenfor for å komme i gang med å skrive artikler for penger eller Google AdSense.

Nå har du noen gode ideer om hvordan å tjene ekstra penger. Mens disse ideene ikke ta plassen til full jobb, kan de gi deg muligheter til å gjøre litt ekstra penger på siden!