O2i

Hvordan å tjene penger på salg brukte poster

Du skulle tro at gamle rekorder er til ingen nytte i dag

Du skulle tro at gamle rekorder er til ingen nytte i dag. Du kan ikke innse det, men disse vintage hørlig er veldig mye som antikviteter. Siden de fleste av dem er ikke lenger tilgjengelig i din lokale musikkbutikker, ville du vite at du er i for noen alvorlige penger. Så hvis du har en haug med brukte poster liggende rundt hjørnene av huset ditt, hva med å samle dem og begynne å tjene penger fra dem? Her er noen gode tips om hvordan du gjør det.

  1. Samle alle dine gamle brukte poster som du kan finne i ditt hjem. Lage en inventarliste og fastslå verdien av hver post som du har. Du kan enkelt gjøre dette ved å surfer på nettet. Bare søke etter førsteklasses poster og verdi guide online og flere resultater vil sikkert komme opp. Vær oppmerksom på verdien for hvert album og basere utsalgspris derfra.
  2. Neste trinn er for deg å registrere deg på eBay. Det er mange samlere og ivrige musikk fans alike som er villige til å kjøpe gamle brukte poster. Siden produktene er auksjoneres her, kan du få en ganske anstendig pris for alle dine tilbys merchandises, noen ganger enda mer enn hva du forventer! Når du har solgt minst 10 elementer i tre måneder, blir du kvalifisert til å åpne en ebay butikk. Det er i utgangspunktet din egen virtuelle sted der du kan vise og enkelt auksjon dine produkter mens du holder logoen eBay.
  3. Det er svært viktig at du oppretter en PayPal-konto for å sende og motta betalinger. Dette er den enkleste og raskeste måten å motta betalinger online. Bare sørg for at du fyller opp all informasjon som er nødvendig.
  4. Det er sterkt anbefalt å lage din egen hjemmeside for å selge plater. Det er en effektiv måte å markedsføre deg selv og dine produkter. Du vil bli bedt om å betale en månedlig avgift for web hosting.
  5. Det ville være svært nyttig også hvis du kontakter din lokale musikkbutikker eller noen virksomheter som tilbyr brukte varer. Spørre om de er villige til å akseptere brukte poster. Så snart de plikt, være veldig konkret om dine vilkår og betingelser.
  6. Det er en god ide hvis du legge inn annonser på nettet gjennom kjøp og salg eller liknende nettsteder. Du kan bruke nettsamfunn også som Facebook eller Myspace ytterligere markedsføre poster. Det er viktig at du tar bilder av album og legge dem sammen med annonsen å tiltrekke seg flere kunder.

Hvordan å tjene penger på salg brukte poster. Samle alle dine gamle brukte poster som du kan finne i ditt hjem.
Hvordan å tjene penger på salg brukte poster. Samle alle dine gamle brukte poster som du kan finne i ditt hjem.

Det er veldig lett å gjøre profitt fra salg av disse utsøkte album fra lenge siden. Jo mer utdødd postene er, jo mer verdifull blir de. Det ville være en god idé også hvis du begynne å selge dem til din kjære og venner. Bare sørg for at postene fortsatt arbeid eller annet, vil alle dine anstrengelser være forgjeves. Med riktig holdning og verktøy, vil du snart bli å tjene nok penger uten engang å investere på noe.