O2i

Hvordan å tjene penger på salg lager bilder, illustrasjoner, flash og video

Hva er en aksje

Hva er en aksje? En aksje refererer til en fil som et fotografi, illustrasjon, flash eller en video som vanligvis selges på nettet gjennom et bibliotek. En aksje byrå ville kjøpe ditt arbeid, og de vil selge den. Dette er vanligvis for kunder som ikke har tid eller penger til provisjon eksklusive arbeid og de kjøper en aksje bilde eller video i stedet for deres behov.

Hvordan å tjene penger på salg lager bilder, illustrasjoner, flash og video. Meld deg på kontoer med ulike lager byråer.
Hvordan å tjene penger på salg lager bilder, illustrasjoner, flash og video. Meld deg på kontoer med ulike lager byråer.

Hvis du er en artist så kan du gjøre noen penger på å selge dine bilder eller flash-videoer til legit selskaper. Nøkkelen her er å ikke gjøre dette som eneste inntektskilde fordi lager bilder og videoer alltid gå gjennom filtrering og godkjenningsprosessen som tar litt tid. Men hvis du er virkelig enestående, og folk vil kjøpe ditt arbeid, ville aksjeselskaper sikkert kjøpe ditt arbeid ofte. Så hvis du er klar til å gjøre noen penger fra dine talenter, les videre:

  • Meld deg på kontoer med ulike lager byråer Den gode nyheten her er -. De er enkle å administrere. Lager byråer som iStockphoto, Fotolia, Shutterstock, Dreamstime eller BigStockPhoto anbefales nettsteder som vil kjøpe ditt arbeid.
  • Lese deres vilkår og betingelser. Alltid lese deres vilkår og betingelser og alltid følge deres instrukser på hvordan du skal gå om å bli en bidragsyter til deres selskap. Noen av dem ville kreve en periode for godkjenning og ditt arbeid vil bli gjennomgått av flere personer. De vil finne ut om ditt arbeid har god salgbarhet og de ville mot sjekke om ditt arbeid har likheter med andre kunstneres verk. Send inn din beste arbeid og vente på godkjenning. Hvis du mottar et negativt svar, du må bare jobbe hardere for å komme dit. Hvis du mottar en positiv e-post - start opplasting.
  • Komme inn i konkurransen. Sjekk hva som selger best i markedet i dag. Bla gjennom de beste selgere listen og undersøke kategoriene nøye. Hvis du vet at du kan gjøre det bedre, gjør fungerer som i de fleste etterspørsel og laste opp til å selge dem. Studere din målgruppe. Det er noen temaer som selger hele året, og det er temaer som er sesongavhengig. De fleste bedrifter kjøpe aksjer bilder til bruk som deres grafiske vegger eller deres slagord. Så sørg for at du gjør generiske virksomhet flash-videoer og bilder i tillegg. Pass på at du ikke gjør for tilsvarende arbeid med de beste selgerne - aldri kopiere eller gjøre spin-offs!
  • Gjør settene. Folk er alltid glade for å se lager sett. Hvis du har arbeidet med et bestemt tema - gjør det i et sett. Noen kunder foretrekker å ha kontinuitet i bedriftens slagord eller bilder.
  • Kjenn dine kategorier og hvor du skal sende dem. Er det noen lager byråer som godtar bare et bestemt emne som reiser, familie, venner eller kjærlighet. Pass på at du vet hvilken kategori er din sterkeste punkt - konsentrere seg om det og observere responsen.
  • Bruk søkeord nøye. Lager byråer har millioner av arkivbilder, flash illustrasjoner og videoer som er grunnen de har søkemotorer for å gjøre søkingen for deg. Sørg for at du merke jobben riktig måte med de riktige og spesifikke søkeord for å hjelpe klienter med å finne bildene dine. Ikke feilstaver dine ord!


Du vil bli utbetalt avhengig av hvor populære dine gjerninger er

Du vil bli utbetalt avhengig av hvor populære dine gjerninger er - kort sagt, hvor ofte folk klikker på dem for å laste ned. Hold styr på hvor dine gjerninger gjør. Du kan måle din evne med antall klikk dine gjerninger mottar. Lykke til!