O2i

Hvordan å utføre markedsundersøkelser på et stramt budsjett

Mange mennesker i dag oppfatter at jobbsikkerhet er en illusjon

Mange mennesker i dag oppfatter at jobbsikkerhet er en ren illusjon, ikke med mindre en person vil skape det selv. Hvis du har det samme i tankene, er du sikkert vurderer hvordan du kjører din egen virksomhet. Men hvis tanken på det beløpet du trenger å skall ut for markedsundersøkelser hindrer deg å forfølge dine mål, tips detaljert nedenfor om hvordan å utføre markedsundersøkelser med et begrenset budsjett vil være til nytte for deg.

  1. Bestem umiddelbart de fire felles kjennetegn ved målgruppen. Når forfølge en markedsundersøkelse, sørg for å treffe målet direkte. Du bør bestemme behovet av dine prospected kunder, gruppen av mennesker som har råd til hva du selger, den gruppen av personer som har myndighet til å godkjenne hva du tilbyr, og tilgjengeligheten av dine produkter eller tjenester til potensielle markedet.
  2. Finne ressurser der du kan søke etter grunnleggende data uten å bruke noe. Den første ressurs du kan bruke er World Wide Web. Se etter nettsteder som er relatert til virksomheten din. Hvis din bedrift tilhører forbrukeren industrien, de beste nettstedene du kan besøke er de som drives av offentlige etater siden de presenterer alle slags forbrukerinformasjon du trenger. En av de tvingende nettsteder du bør besøke er oss Census Bureau . Husk at de fakta som presenteres på disse nettstedene er ikke spesielt designet for deg, så noen av dine bekymringer ikke kan rettes.
  3. Bli kjent med dine kunder. Kunder er en del av ressursene. Gjennom dem, vil du lære behov eller preferanser av målmarkedet på hele uten å bruke for mye penger. Du kan bare sende dem et spørreskjema. Sørg for at din spørreskjemaet vil hjelpe deg med å bestemme hva slags produkter eller tjenester som de foretrekker, de faktorene som gjør dem vil at tilbudte produkter eller tjenester, og de aspektene hvor du trenger å forbedre. Du kan lære mer om preferanse for din målgruppe ved å tilbringe nok tid i å gjennomføre din forskning og lytte til deres meninger og forslag.
  4. Spot for sammenlignbare markeder. Du kan kuttes din mulige utgifter for studien ved å finne andre sammenlignbare markeder. Ta oppmerksom skjønt at du vil være på jakt etter sammenlignbare markeder og ikke konkurrenter. For eksempel, hvis du er et innhold forfatter, bør du se etter et selskap som utfører print annonsering. Når du har funnet en partner, ta tid til å diskutere sammen de tingene som vil være verdifull for dere begge, og deretter bestemmer deg for å leie noen til å gjennomføre forskning for deg.

Hvordan å utføre markedsundersøkelser på et stramt budsjett. Bestem umiddelbart de fire felles kjennetegn ved målgruppen.
Hvordan å utføre markedsundersøkelser på et stramt budsjett. Bestem umiddelbart de fire felles kjennetegn ved målgruppen.

Det har vært oppfatningen av mange individer som gjennomfører markedsundersøkelser kan virkelig være dyrt. Men dette betyr ikke at du kan umulig forfølge det når budsjettet er begrenset. Ved å kjenne din nøyaktige mål før du følge dine markedsundersøkelser og ved å kjenne strategi for hvordan du kan følge din markedsundersøkelser på et begrenset budsjett, er det ikke umulig for deg å oppfylle dette arbeidet uten shelling ut så mye penger.